udobno, a moderno

Šanel NIJE neophodan (ali pomaže): Sofija Milošević u jesenjem autfitu koji svakoj devojci garantuje TRENDI IZGLED

2


Lepa manekenka uživa u čarima Madrida u poslednjim letnjim danima u odevnoj kombinaciji koja se vraća u najpopularnije svake jesenje sezone

foto: Instagram
foto: Instagram

Manekenka i dizajnerka Sofija Milošević sa svojim budućim suprugom i poznatim fudbalerom Lukom Jovićem i njihovim sinom Aleksejem uživa u čarobnom Madridu, u kom su ovih dana temperature u skladu s kalendarom.

 

Dok se spremamo za jesenju sezonu, Sofija je pokazala da je ni nešto svežiji dani ne mogu iznenaditi i pozirala u jednoj od omiljenih ženskih odevnih varijanti za septembar i oktobar.

 

Manekenka je, naime, na Instagramu podelila fotografiju nastalu u jednom kafiću, na kojoj je vidimo u crnim helankama koje se navlače preko stopala i u kariranoj košulji kojom dominira crvena boja. U pitanju je udoban spoj koji je garancija trendi izgleda u prvim jesenjim sedmicama i za prelazno vreme, a Sofija ga je ponela sa crnim mokasinama modne kuće Chanel.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

 

Ovaj francuski brend potpisuje i klasičnu crnu torbicu koju je ponela, a odlučila se za jednostavnu dnevnu šminku i nizak rep vezan u labavu pletenicu. Ležerno, udobno, urbano ― savršeno za oproštaj od leta!

 

 

makonda-tracker