poznate dame poludele za ovom bojom

ZIMSKA SEZONA SAMO ŠTO NIJE: Frizeri savetuju koje nijanse su IDEALNE za brinete kojima treba promena frizure

0

Sunčana i šarena jesen ustupila je svoje mesto kiši i sivilu. Promene vremenskih prilika, baš kao u modi, nose i razvoj novih trendova kada je kosa u pitanju.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Trenutno je, tako, izuzetno popularna tzv. smokey gold nijans,a koja se postiže balejaž tehnikom koja zadržava pepeljaste i smeđe tonove dajući im suptilni zlatni sjaj na vrhovima.

Vodeći svetski frizeri novu hit nijansu opisuju kao idealnu boju koja će osvežiti tvoju kosu i dati joj onaj savršeni sjaj bez dramatičnih promena. Izvrstan je odabir za sve brinete koje žele lagano posvetliti kosu, istovremeno zadržavajući prirodan izgled. Završni rezultat je tonirana i topla nijansa smeđe boje s predivnim zlatnim odrazom, koji će dodatno naglasiti konture lica.

Ovu boju odmah su zavolele i slavne dame, a među prvima se na nju odlučila glumica Natali Portman. Svoju dugu kosu nedavno je skratila u kratak lob, a smeđu boju je prošarala zlatnim pramenovima. Dokaz tome kako "smokey gold" boja pristaje i ženama s dugom kosom je pevačka diva Maraja Keri, ali i mnoge druge dame...

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker