uvek in

Baš nikad neće izaći iz mode: Svaka žena mora da ima ovih sedam haljina (FOTO)

0

Govorićemo o modelima haljina koje možete da nosite uvek, bez obzira na trendove i sezonu...

 

4. FORMALNA HALJINA

 

 

A post shared by Diego (@collagevintage2) on

 

To je onaj model koji nosite u svim svečanijim prilikama – od venčanja pa do formalnih večernjih druženja. Neka bude duga ili dužine ispod kolena. Odaberite boju i model koji laskaju vašoj puti i obliku tela, pa ćete je svaki put moći ponovo da nosite sa drugačijim aksesoarima.

 

Nema prilike u kojoj nećete moći da je nosite: Haljina koju nećete skidati do oktobra - a i tad će vam nedostajati (FOTO)

 

5. LETNjA HALJINA

 

 

Welcome to Paradise #indonesia #bali #faithfulltravels @collagevintage {Full story on www.faithfulltravels.com}

A post shared by Diego (@collagevintage2) on

 

Svakako treba imati jednu omiljenu haljinu u kojoj ćete provesti celo leto. Neka istakne vaše najbolje strane. Odaberite udoban model od prirodnih materijala koji možete nositi na ravne cipele ili one s visokom potpeticom.

 

6. KOKTEL-HALJINA

 

foto: Profimedia

Model koji se nalazi između dnevne i formalne haljine. Možete je nositi kao što su opuštenija druženja ili večernji izlasci. Nemojte birati trendi modele, nego klasiku, jednostavnije krojeve i neutralnije bolje.

 

7. MALA CRNA HALJINA

 

 

A post shared by SARA DONALDSON (@harperandharley) on

 

Ovaj model ne treba posebno predstavljati. Mala crna haljina ili LBD ubraja se u kategoriju modnih klasika i prilagodljiva je svakoj prilici i stajlingu. Ako se dvoumite oko toga u koju investirati, neka vam mala crna haljina bude prva na spisku.

 

makonda-tracker