Niko ne zna - zašto?

Kris Džener na cvetiće: Modna katastrofa nekarakteristična velikoj mamadžerki (FOTO)

0

Slavna Kris Džener obradovala je sebe večerom u jednom popularnom restoranu u Zapadnom Holivudu, a za tu priliku opredelila se za haljinu čiji vam dezen neće dozvoliti da trepnete. Ipak, baš iz tog razloga, primetićete i mnogo više od toga...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kris Džener fotografisana je nakon večere u trendi Kregsu u divnoj letnjoj haljini, kao šivenoj za njenu figuru. Svaka dama njenih godina rado bi je ponela, baš kao i one malo mlađe, zbog letnjeg šika i elegancije koju pruža.

 

Niko joj nije rekao da saten više nije u modi: Kada je Kris Džener sklapala ovu kombinaciju zaboravila je na sveto modno pravilo (FOTO)
 

Ipak, nekarakteristično za Kris, haljina je providna, te su prejaki blicevi u potpunosti prikazali svetski poznatu mamadžerku. Iako ona ne mari za to i smatra da će "se ljudi svačega dosetiti da vam prebace", mnogi su krajnje burno reagovali jer im nikako nije bila namera da vide šta ona nosi ispod svoje haljine, te ovaj potez smatraju neukusnim.

foto: Profimedia

Koliko god da je haljina dobra, i koliko god da ju je uparila sa sjajnim parom cipela na štiklu i skupim aksesoarima, činjenica da je providna izazvala je mnoštvo negativnih komentara.

 

1 / 10 Foto: Profimedia

 

makonda-tracker