pravi modni izazov

Imala je 3 venčanice i svaku je skrivala od Bali-bega: Posle Fahrije nijedna mlada neće izgledati isto (FOTO)

0

Održati venčanje godine je veliki izazov, a zablistati na istom je prava modna veština! Međutim, Fahrije Evdžen je uspela u svemu ovome. 

 

Iako su lepoj Fahrije na račun stajlinga upućene brojne otrovne strele, ona očigledno ne mari za to. Opijena srećom, glumica za koju tvrde da je veoma hladna, već u subotu oglasila se na Instagramu. Objavila je fotografiju s venčanja i komentar:

 

Nosila je istu venčanicu kao njegova bivša partnerka: Kada je buduća supruga Bali-bega ušetala u salu, svi su komentarisali samo ovo (FOTO)

Moja celovitosti, moj junače, moj svetu... Kažem da zauvek, da s tobom rastem, da se dopunjujemo. Eto, sada je sve kako treba. Dobro je.”

Fotografiju je za 24 sata lajkovalo gotovo milion i šesto hiljada osoba.

I Burak je na svom profilu objavio fotku, uz emotikon crveno srce. Njegovu fotku je za 24 sata lajkovalo više od dva miliona fanova.

 

 

Mediji su se, takođe, raspisali o još nečemu što i nema direktne veze s novopečenim bračnim parom: glumica Serenaj Sarikaja, zvzezda serije "Plima i oseka", na svadbu je došla u veoma provokativnoj haljini. Naime, haljina je s prednje strane imala vrlo dubok šlic, gotovo do prepona, pa su neki magazini na fotografijama krajnju tačku šlica, a sve plašeći se rigidne cenzure, čedno pokrivali sa xx. Mlada glumica je tako gotovo otela šou nevesti.

 

Tekst: Milena Ranisavljević

 

makonda-tracker