FOTO

Jelisaveta idealan model haljine pretvorila u venčanicu: Gospođa Teodosić u već viđenom izdanju

0

Ono za čime većina žena traga je idealan model haljine koji će im savršeno pristajati te od osnove mogu praviti varijacije za različite prilike.

foto: Instagram/ Printscreen
foto: Instagram/ Printscreen

Dok je tragala za idealnom haljinom koju će obući na svom venčanju, koje bilo juče u Beogradu, poznatu glumicu Jelisavetu, sada već Teodosić, mogli smo prethodnih meseci videti u govoto identičnim modelima haljine, pa se čini da joj nije trebalo puno vremena da odabere i ovu za svoj specijalni dan.

 

 

Najbolje je čuvala za kraj: Jelisaveta Orašanin ponovo u belom, a svi su primetili samo jednu stvar (FOTO)

 

 

Dubok dekolte do linije struka, dugački rukavi od lepršavog materijala i donji deo sa dubokim šlicem, model je haljine koji Jelisaveti idealno pristaje. To se pokazalo kada je radila set fotografija za jednu modnu kampanju i pobrala brojne komplimente.

 

Teo sumira utiske sa svadbe, a devojke uzdišu: Košarkaš objavio još jednu fotografiju i oduševio i Srpkinje i pola Evrope (FOTO)

 

 

A post shared by Marina's (@marinasdress) on

 Jelisaveta Teodosić takođe je u elegantnoj beloj haljini veoma sličnog kroja kao onu koju je nosila na venčanju već  promovisala kada je prošetala crvenim tepihom u Kanu.

 

I srećna mlada je morala da prokomentariše: Bane Mojićević objavio najlepšu fotografiju Jelisavete i Tea koju smo do sad videli

Jasno je da se popularna glumica zaljubila u ovakav model haljine koji najbolje pristaje njenoj figuri, a svakako da se njeno samopouzdanje videlo s obzirom na to da je plenila pojavom.

makonda-tracker