Broj lajkova nastavlja da raste

Teo sumira utiske sa svadbe, a devojke uzdišu: Košarkaš objavio još jednu fotografiju i oduševio i Srpkinje i pola Evrope (FOTO)

0

Ne samo što je jučerašnja svadba Miloša Teodosića i Jelisavete Orašanin bila proslava ljubavi nego je to bila i prilika za sjajan provod s najmilijima, sudeći po fotografijama koje kruže internetom.

foto: Kurir
foto: Kurir

I ptice na grani već znaju da su se kapiten srpske košarkaške reprezentacije i mlada glumica juče stali na ludi kamen iako je do medija dospeo manji broj fotografija, s obzirom na to su mladenci zamolili goste da ne objavljuju detalje na društvenim mrežama.

 

Ona je definitivno jedna od retkih: Miloš Teodosić otkrio zbog čega se odlučio na brak nakon samo nekoliko meseci veze (FOTO)

 

Međutim, i sam Teo je ovo pravilo prekršio, budući da je već objavio nekoliko fotografija nastalih prilikom romantične proslave.

 

 

A post shared by Milos Teodosic (@milosteodosic4) on

 

On je još sinoć obradovao svoje pratioce na Instagramu fotografijama za koje je pozirao sa svojom bakom, košarkašim trenerima i glavnim kuvarom, a danas je pripremio posebnu poslasticu za sve pripadnice nežnijeg pola.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker