FOTO

Istovremeno podiže zadnjicu i sakriva višak na stomaku: Rijaliti zvezda u dvodelnom kupaćem koji svaku građu pretvara u idealnu

0

Sestra najpoznatije rijaliti zvezde, Kim Kardašijan i sama je stekla ogromnu popularnost, a poslednjih meseci je bacila u senku sve svoje sestre i to zbog ogromne transformacije koja je njeno telo dovela do top forme

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kortni Kardašijan, pored toga što je najobrazovaniji član svoje porodice, oduševljava svojim mirnijim senzibilitetom, a mnoge mame su inspirisane njenom odlukom da se rastane od Skota Disika sa kojim ima troje dece.

 

Mnogima je upravo ona omiljeni član rijaliti porodice, a nakon što se rastala od Skota, Kortni je počela da radi na sebi i na pragu pete decenije izgleda savršeno.

 

Kortni Kardašijan predstavila trend dalek od pristojnosti i dobrog ukusa?! Gornji deo bikinija će se ove sezone nositi OVAKO (FOTO)

 

Mama Mejsona, Penelope i Rejna može se pohvaliti savršenom linijom, a mnogi zanima kako i nakon tri porođaja ima ravan stomak. Kortni je nedavno otkrila da je tajna u tome da svakog jutra konzumirate grejpfrut i da je to trik kojem ju je naučila njena baka.

 

Nastavak na narednoj strani...

 

 

makonda-tracker