FOTO

Istovremeno podiže zadnjicu i sakriva višak na stomaku: Rijaliti zvezda u dvodelnom kupaćem koji svaku građu pretvara u idealnu

0

Sestra najpoznatije rijaliti zvezde, Kim Kardašijan i sama je stekla ogromnu popularnost, a poslednjih meseci je bacila u senku sve svoje sestre i to zbog ogromne transformacije koja je njeno telo dovela do top forme

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kortni Kardašijan, pored toga što je najobrazovaniji član svoje porodice, oduševljava svojim mirnijim senzibilitetom, a mnoge mame su inspirisane njenom odlukom da se rastane od Skota Disika sa kojim ima troje dece.

 

Mnogima je upravo ona omiljeni član rijaliti porodice, a nakon što se rastala od Skota, Kortni je počela da radi na sebi i na pragu pete decenije izgleda savršeno.

 

Kortni Kardašijan predstavila trend dalek od pristojnosti i dobrog ukusa?! Gornji deo bikinija će se ove sezone nositi OVAKO (FOTO)

 

Mama Mejsona, Penelope i Rejna može se pohvaliti savršenom linijom, a mnogi zanima kako i nakon tri porođaja ima ravan stomak. Kortni je nedavno otkrila da je tajna u tome da svakog jutra konzumirate grejpfrut i da je to trik kojem ju je naučila njena baka.

 

Nastavak na narednoj strani...

 

 

 

Nedavno je sa decom uživala na plaži u Majamiju i tom prilikom je ponela crni retro kupaći. Duboke gačice idealne su za sve dame koje žele ili da zakamufliraju višak u predelu stomaka, ali i one koje žele da istaknu tanak struk i vizuelno izduže figuru.

 

Kortni Kardašijan pokazala mišiće: Evo kako izgleda nakon raskida dugogodišnje veze (FOTO)

 

Takođe, dublje gaćice učiniće da vaša zadnjica izgleda zategnutije, tako da je upravo ovakav model kupaćeg preporučljiv damama sa oblinama.

 

Kortni se kasnije pridružila i Hejli Boldvin koja je takođe u top formi, ali je ipak sva pažnja bila usmerena u pravcu moderne mame koja je izgledala savršeno u jednostavnom kupaćem.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker