stil & romantika

Jedno venčanje, dve venčanice: Ruski glamur i ekstravagancija o kojima priča ceo svet (FOTO)

0
Jedan od najpoznatijih parova u Rusiji nedavno se zavetovao na večnu ljubav, a ime lepe mlade Marije našlo se u modnim vestima širom sveta.
foto: Instagram
foto: Instagram

Kada su u pitanju venčanja slavnih, očekuju se nenadmašan glamur i luksuz, a Mot i Marija Meljnikov definitivno su mogli da štrikliraju ove dve stavke!

 

Bela haljina nije jedina zabranjena: Ovih 5 stvari NI U LUDILU ne smete nositi na tuđem venčanju!

 

Poznati reper i manekenka nedavno su stali na ludi kamen, a svaki detalj njihove ceremonije venčanja i svadbe bio je savršen. Međutim, najviše pažnje je, očekivano, privukao njihov izbor odeće.

 

 

Oboje su promenili po dva autfita: Mot se opredelio za dva odela, a Marija za dve venčanice, a mnogi komentarišu da ni najveći modni znalci ne bi mogli da nađu zamerku nijednoj od ovih odevnih varijanti.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

 

 

Dok je reper odabrao beli sako, crne pantalone, belu košulju i crnu leptir-mašnu za samo venčanje, njegova lepa izabranica opredelila se za tradicionalnu venčanicu.

 

Neka vaše venčanje bude kao iz snova: Boje koje će obeležiti vaš specijalan dan! (FOTO)

 

Marija se Motu na večnu ljubav zaklela u čipkanoj toaleti koja u potpunosti prekriva dekolte, a tu je bio i predivni dugački veo.

 

Savršen spoj tradicije i romantike!

 

Međutim, prava modna poslastica je tek usledila - Marija i Mot su se presvukli i učinili svoje venčanje modnim događajem sezone u Rusiji.

 

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

 

 

Reper je, naime, sako bele boje zamenio crnim, što je potpuno transformisalo njegov look, a Marija je obukla drugu venčanicu - ali kakvu!

 

Neobične, ekstravagantne, prefinjene: Ovi modeli venčanica su trenutno najveći trend! (VIDEO)

 

Lepotica je sve oduševila pojavivši se na svadbi u romantičnoj venčanici s tankim bretelama, a to nije čak ni najinteresantniji deo njene haljine.

 

 

Brojni nabori od tila učinili su da lepa Marija izgleda kao Diznijeva princeza, a tu je i donekle provokativan korset koji je venčanicu učinio još zanimljivijom.

 

 

makonda-tracker