pažljivo birajte

Bela haljina nije jedina zabranjena: Ovih 5 stvari NI U LUDILU ne smete nositi na venčanju!

0
Svadbe su odlična prilika da dodate svom look-u veliku dozu glamura, ali one podrazumevaju i veoma stroga pravila. Ukoliko ne želite da vas zvanice osuđuju, pažljivo birajte...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Jeste li na nekom nedavno održanom venčanju primetili nimalo prijatne poglede i šuškanja na svakom koraku? Jesu li oni bili upućeni vama?

 

Sigurno ste se zapitali u čemu je problem - ipak niste obukli venčanicu i sve vreme đuskali oko mlade kako biste joj ukrali svu slavu. Verovali ili ne, bela boja nije jedino čega bi trebalo da se klonimo u ovakvim prilikama.

 

Za hrabre i smele buduće mlade: Venčanice koje su osvojile Fashion Week

 

Otkrivamo vam šta je sve strogo zabranjeno kada je reč o izboru odeće za venčanja.

 

Belo (naravno)

 

foto: Profimedia

Osim ukoliko odlazite na venčanje svoje bivše ljubavi, ne poznajete gotovo nikoga od zvanica i ni najmanje vam ne smetaju negativni komentari, nikada, ali nikada ne oblačite haljinu bele boje. Dopušteno je nositi isključivo modele s upečatljivim printom, i to samo ukoliko on prekriva veći deo haljine - odnosno bele boje.

 

Crno. Grobljanski crno.

 

foto: Profimedia

OK, crna boja je kraljica palete. U njoj je gotovo nemoguće izgledati loše i kombinuje se bez ikakvih muka. Jedan kombinezon crne boje i efektne neon salonke i bićete nezvanična fashion kraljica svadbe, jasno nam je.

 

Međutim, crna boja vas može gurnuti u pravu zamku: to je boja tuge i žalosti i samo jedan pogrešan korak može odati potpuno pogrešan utisak. Trendi kraljica postaće neko ko se ne raduje sreći mladenaca.

 

Dakle, pokušajte da se ne budete odeveni u crnu boju od glave do pete - odličan način da iskoristite njen potencijal i ne izgledate kao udovica iz mafijaških filmova jeste da je kombinujete sa smelim i raznobojnim detaljima. Razume se, izbegavajte crne šešire. Ne, zapravo, zaboravite crne šešire.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

 

makonda-tracker