bez premca

Melanija Tramp je samo njena bleda kopija: Upoznajte najbolje obučenu prvu damu na svetu (FOTO)

0
Nova lepotica je ušetala u svet politike, i to kakva!

 

foto: Profimedia

Hulijana je pre udaje za Maurisija, kome je ovo treći brak, radila dugi niz godina u porodičnoj tekstilnoj firmi. Iz prethodnog braka, s belgijskim grofom, ima ćerku Valentinu, dok iz aktuelnog, sadašnjeg sa Makrijem ima ćerku Antoniju. Iako ima muslimansko nasleđe, Hulijana, koja ima čak petoro braće i sestara, još u detinjstvu je prešla u katoličku veru upisavši Dvojezičnu školu i kasnije studije engleskog jezika na Oksfordu, piše El Pais.

 

Tužna priča iranske kraljice Soraje: Muž joj je svaki dan poklanjao po jedan dijamant – a onda je saznao da ne može da mu podari naslednike

 

I pre braka s argentinskim predsednikom, Hulijana je bila redovan gost tabloidnih novina i magazina, ali od momenta kada je postala prva dama Argentine njena kretnja prate fotografi iz sata u sat.

 

foto: Profimedia

Da je modno prilično osvešćena dokazuje njen stil koji je privukao pažnju svih modnih magazina i portala. Lepa Hulijana je stil i zanimanje za modnu industriju nasledila od majke Else Baker, koja je na čelu modne kompanije Avada, u kojoj je jedan od vlasnika i dizajnera Hulijana, koja je bila na nekoliko studijskih proputovanja Evropom zarad boljeg upoznavanja mode i njene istorije.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker