bez premca

Melanija Tramp je samo njena bleda kopija: Upoznajte najbolje obučenu prvu damu na svetu (FOTO)

0
Nova lepotica je ušetala u svet politike, i to kakva!
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kada je pre nekoliko dana argentinski predsednik doputovao u prvu zvaničnu posetu Španiji, oči su bile uprte u njegovu prelepu suprugu Hulijanu Avadu, piše Elle.

 

Sve je, pa i nas zanimalo ko je ova lepotica koja pleni egzotičnom lepotom svojstvenom latino damama koje su pobeđivale na takmičenjima za Mis sveta.

 

VEOMA neprijatan snimak digao Ameriku na noge: Melanija i Donald tada NISU NI SANjALI da će stići do trona Amerike

 

Mauriso Makri (56) položio je predsedničku zakletvu u decembru 2015. godine. Još i tokom kampanje za novog prvog čoveka Argentine, njegova lepša polovina, šarmantna i pametna Hulijana je privukla pažnju svetske javnosti, prateći svog supruga na svim zvaničnim, državničkim posetama.

Četrdesetogodišnja lepotica ima libanske i sirijske korene, a studije je završila na Oksfordu.

 

foto: Profimedia

Avadin otac je imigrant iz Libana, iz malog mesta Balbek, koje se nalazi severno od Bejruta, dok joj je majka iz Sirije, takođe imigrirala u Argentinu. Oba njena roditelja su zbog nemira u sosptvenim, matičnim zemljama morala da emigriraju u Latinsku Ameriku.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

 

foto: Profimedia

Hulijana je pre udaje za Maurisija, kome je ovo treći brak, radila dugi niz godina u porodičnoj tekstilnoj firmi. Iz prethodnog braka, s belgijskim grofom, ima ćerku Valentinu, dok iz aktuelnog, sadašnjeg sa Makrijem ima ćerku Antoniju. Iako ima muslimansko nasleđe, Hulijana, koja ima čak petoro braće i sestara, još u detinjstvu je prešla u katoličku veru upisavši Dvojezičnu školu i kasnije studije engleskog jezika na Oksfordu, piše El Pais.

 

Tužna priča iranske kraljice Soraje: Muž joj je svaki dan poklanjao po jedan dijamant – a onda je saznao da ne može da mu podari naslednike

 

I pre braka s argentinskim predsednikom, Hulijana je bila redovan gost tabloidnih novina i magazina, ali od momenta kada je postala prva dama Argentine njena kretnja prate fotografi iz sata u sat.

 

foto: Profimedia

Da je modno prilično osvešćena dokazuje njen stil koji je privukao pažnju svih modnih magazina i portala. Lepa Hulijana je stil i zanimanje za modnu industriju nasledila od majke Else Baker, koja je na čelu modne kompanije Avada, u kojoj je jedan od vlasnika i dizajnera Hulijana, koja je bila na nekoliko studijskih proputovanja Evropom zarad boljeg upoznavanja mode i njene istorije.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

 

foto: Profimedia

Većina magazina i urednika se slaže da je Hulijana Avada jedna od najbolje odevenih dama na svetu.

 

Poslednji intervju Mišel Obame u Beloj kući: Bivša prva dama podsetila zbog čega će nam nedostajati

 

U hvalospevama prednjači Vogue, koji je bio oduševljen Avadinim stilskim izborom za vreme predsedničke debate, tokom koje je Hulijana nosila belo, svilenkasto odelo, zatim kada je na inauguraciji prošetala prelepu ivory haljinu i skinny jeans, u kom se pojavila na susretu sa ljudima koji su ga podržali.

 

foto: Profimedia

Indipendent je išao još dalje uporedivši Avadu sa Džeki O. Evidentno je da ova dama zaslužuje našu pažnju i da ćemo je u narednim danima viđati često na raznim događajima kako pleni lepotom, ali i fantastičnim stilom.

 

 

makonda-tracker