modni stručnjaci im skidaju kapu

One su izneverile tradicionalna očekivanja i upisale se u istoriju mode: 3 slavne arapske dame koje su postale modne ikone (FOTO)

0
Savršen stil, novi odevni komadi i širok spektar interesovanja... Ove tri arapske modne ikone je dobro upamtio ceo svet.

 

Moza bint Nasser

 

Princeza Deena nije jedina modno "hrabra" pripadnica kraljevskih porodica čiji je stil nadaleko hvaljen - Njeno veličanstvo Mozu bitn Nasser proglašavaju jednom od najbolje obučenih žena na svetu.

 

Viktorija Bekam više ne izgleda ovako: Modna ikona pokazala novi imidž (FOTO)

 

Supruga katarskog emira postala je 1977. kad je imala 18 godina. U to vreme je bila student Univerziteta u Kataru, a zvanje diplomiranog sociologa dobila je devet godina nakon udaje. Mozah znanje sjajno primenjuje u praksi, aktivna je u mnogim organizacijama, poput Arapske demokratske organizacije, Organizacije za obrazovanje, nauku i razvoj zajednice i raznih programa za pomoć deci.

 

 

A photo posted by Moza bint Nasser (@mozabintnasser) on

 

Značajan je njen rad u "Katar fondaciji, kojom upravlja njen suprug, a koji je izgradio "Grad obrazovanja" u Dohi i doveo u Katar američke fakultete. U Gazi je Moza pokrenula izgradnju niza obrazovnih institucija, a njen rad je doveo do toga da ova žena poseduje sedam počasnih doktorata. Mozah supruga često prati na njegovim službenim putovanjima.

 

 

A photo posted by Moza bint Nasser (@mozabintnasser) on

 

Iznenadiće vas, ali kćerka bivšeg saudijskog kralja je žena koja ne brine u kakvom izdanju će izaći na ulicu.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

makonda-tracker