Najbolje i najgore obučeni u 2012. godini

0
Početak nove godine nesumnjivo donosi i rekapitulaciju cele prethodne, a pre deset dana brojni svetski modni magazini doneli su odluku ko su bile najbolje, ali i najgore obočene žene u 2012. godini.
Sofija  Vergara, foto: Profimedia, Guliver, Shutterstock
Sofija Vergara, foto: Profimedia, Guliver, Shutterstock

Titulu dama s ukusom za dobru garderobu ponela je Sofija Vergara koja je na dodeli Emmy nagrada nosila haljinu Zuhaira Murada, a odmah za njom je i junakinja ostvarenja Sumrak sage koja je na premijeri ovog filma imala sjajno ocenjenu providnu toaletu istog dizajnera. Ipak, po oceni magazina People, najbolje odevena žena na svetu je Gvinet Paltrou, koja je na dodeli Oskara obukla belu haljinu Toma Forda.

Britanski magazini na tron su stavili princezu Kejt Midlton naglasivši da ima najbolji stil, a publiku je osvojila zelenom haljinom Dženi Pakam. Dajen Kruger očarala je prisutne na Filmskom festivalu u Kanu u plavoj haljini italijanskog modnog majstora Đambatiste Valija.

Iako mnogi obožavaju njenu garderobu, na dodeli nagrada British Fashion Awards, dizajnerka Stela Makartni za svoju kreaciju dobila je samo negativne komentare. Domaćica MTV Awardsa, Hajdi Klum, nosila je, između ostalog, plavu Versace haljinu koja više otkriva nego što skriva i samim tim dospela na listu najgore odevenih dama. Pevačica Kristina Agilera je na AMA nagradama nosila ljubičastu haljinu sa potpisom Pamele Roland i dobila loše ocene.

Manekenka Karolina Kurkova pojavila se na Met Gala večeri u nedopadljivoj bleštavoj haljini Rakel Zoe, a iste večeri titulu loše obučene javne ličnosti ponela je pevačica Bijonse Nouls kojoj je Givenchy haljina donela nimalo lepe komentare na račun odevanja.

makonda-tracker