nesvakidašnje

3 različita dezena & eksplozija boja za dan u Najrobiju: Tamara Vučić u neobičnoj haljini koja zahteva mnogo smelosti

0

Prva dama navikla nas je na jednobojne i svedene modne kombinacije, ali sada je napravila izuzetak i pokazala da je spremna za interesantne eksperimente.

Tamara Vučić obično neguje jednostavniji stil, ali je za Keniju spremila nešto sasvim drugačije
Tamara Vučić obično neguje jednostavniji stil, ali je za Keniju spremila nešto sasvim drugačijefoto: Ruslan Kaniuka / Sipa Press / Profimedia

Tamara Vučić, prva dana Srbije, ovih dana kao članica delegacije naše zemlje boravi u zvaničnoj poseti Republici Keniji, a tom prilikom sastala se s Rejčel Ruto, prvom damom Kenije i suprugom tamošnjeg predsednika Vilijama Rutoa.


Iako je poznata po svedenom stilu, ovog puta je odlučila da na afričkom tlu ponese raznobnojni dezen i odabrala vrlo šik haljinu u kakvima inače nemamo priliku da je viđamo.


Njen izbor bila je midi-haljina ravnog kroja, model koji pada pored tela i ima nekoliko interesantnih svetnih printova u teget, narandžastim, ljubičastim i tamnozelenim tonovima.

 

Njih razdvajaju tanke narandžaste pruge, koje stvaraju efektan kontrast s tamnim nijansama, a čitav stajling izgleda vrlo vedro i razigrano.


Poseban utisak ostavljaju 3/4 rukavi i decentan V-izrez, a Tamara Vučić je svemu dodala nude salonke s tankim i visokim štiklama.

Prva dama je uz to ponela i strukturisanu šestougaonu torbicu u nijansi sličnoj cipelama, pa je uz ove neutralne komade njena neobična toaleta ostala u prvom planu.

 

BONUS VIDEO

Bata Spasojević o trendovima

 

makonda-tracker