divan povod

Crno-belo & tako sofisticirano: Haljina Anice Dobre s Palića je oda ženskoj eleganciji

0

Jedna od omiljenih jugoslovenskih glumica, Anica Dobra, retko se pojavljuje u javnosti, pa je ovaj povod bio poseban.

Anica Dobra na festivalu na Paliću
Anica Dobra na festivalu na Palićufoto: M.M./ATAImages

Glumica Anica Dobra ne pojavljuje se toliko često u javnosti, ali svaki put kada to učini, nemoguće je da ne privuče pažnju.

 

Ovog puta je proslavljena glumica otvorila 31. Festival evropskog filma „Palić", a na ceremoniji joj je uručena nagrada „Aleksandar Lifka“ za izuzetan doprinos evropskoj kinematografiji u kategoriji domaćih stvaralaca.

 

Lepa glumica pojavila se u otmenom i sofisticiranom izdanju, u crno-beloj kaput-haljini koja se suptilno širila i dopirala do članaka. Reč je o izdanju koje je godilo prilici, ali i prava oda ženskoj eleganciji kada želite da izgledate i damski i odmereno u isto vreme.

 

 

Anica Dobra na FEF-u

 

Plaketu i diplomu nagrade „Aleksandar Lifka“ našoj poznatoj glumici uručio je direktor FEF „Palić“ Radoslav Zelenović.

 

1 / 5 Foto: M.M./ATAImages

 

Anica Dobra je rekla da je „razmišljajući o tome kako je došlo do toga da večeras deli sa publikom FEF-a važne trenutke za nju, pomislila je da to ipak nije samo zbog filmova koje i ona i publika vole, već misli da je to zbog onoga što se dešava pre ili onoga što stoji ispred filma i svega onoga što stoji iza jednog filma“.

.

To su nevidljive, tanane, jako fine niti koje mi glumcima mislima prenosimo do vas, a vi ih prepoznajete na svu sreću – rekla je Anica Dobra i pročitala je „svoje misli koje nju prate nasnimanju svakog filma, prošlih i budućih“.

 

Anica Dobra dobila je nagradu i plaketu 'Aleksandar Lifka'
Anica Dobra dobila je nagradu i plaketu "Aleksandar Lifka"foto: M.M./ATAImages

Ove misli meni dolaze sve u istom momentu i istom trenutku simultano i to jako velikom brzinom, stalno – rekla je glumica, piše Blic.

 

Bonus video

Anica Dobra o seriji Beležnica profesora Miškovića

 

makonda-tracker