OVOG PUTA NIKOM SE NIJE DOPALO

"Ženo, operi veš": Novi stajling Džej Lo izazao gnusne komentare, htela da bude kul, a našla se na meti UVREDA

0

U poslednje vreme jedna od najlepših žena sveta prolazi kroz težak period, a čini se da to ostalja posledice na sve, pa i na njen stil oblačenja 

DŽENIFER LOPEZ NA METI KRITIKA JAVNOSTI
DŽENIFER LOPEZ NA METI KRITIKA JAVNOSTI foto: Jose Perez/Bauergriffin.com / ME / The Mega Agency / Profimedia

Glumica i pevačica Dženifer Lopez pokušava da napravi privid da joj u životu sve dobro ide, iako izveštaji iz svih svetskih medija govore sve suprotno od toga.

 

O njenoj bračnoj krizi briji svet nedeljama unazad. Ben Aflek se iselio iz njihove zajedničke vile, a pisalo se i da kuća koja je trebala da bude njihovo porodično gnezdo ide na doboš.

 

Mnoge informacije još uvek nisu proverene i na nivou su spekulacija, ali je jasno da se sa parom nešto ozbiljno dešava. I dok Džej Lo uporno nosi svoju burmu i tako pokušava da stavi tačku na pisanje o razvodu od Bena, on svoju drži negde u fioci, skrivenu od pogleda javnosti.

Ipak, život ide dalje, a Dženifer pokušava da izgleda što bolje, ali se čini da joj ni to ne ide za rukom. Najnovije fotografije pevačice izazvale su burne reakcije u javnosti, naročito zbog toga što je u "prljavim" farmrkama viđamo sve češće.

 

Ovog puta paparaci su je uslikali dok je izlazila iz skupog automobila, u izdanju koji je više za tinejdžerke. Džej Lo je uparila mali beli top sa parom prljavih plavih farmerki i belim patikama sa platformom.

 

Go stomak otkrio je da je i dalje u top formi, ali to nije bilo dovoljno da oduševi njene pratioce.

Lagani izgled upotpunila je torbicom od pletene korpe i svojim prepoznatljivim velikim crnim naočarima za sunce.

 

Čini se da se desilo baš naprotiv. Mnogi su ovaj njen stajling shvatili kao "oblačenje iz osvete".  Moglo se čuti, Džej Lo, pa ti si majka, čemu ovo? Osim toga, pratioci su nastavili sa kritikama, a neki od njih su pisali i da njen novi stajling može da bude svima podsetnik da je možda vreme da operu veš. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Srbin oduševio Dženifer Lopez

 

makonda-tracker