elegantno, a u skladu sa budžetom

3 LETNJA IZDANJA IZ SNOVA po receptu Dragane Kosjerine: Za male pare unesite dašak voditeljkinog glamura u svoj ormar!

0

Izgledajte kao boginja ovoga leta uz 3 ultimativna modna trika Dragane Kosjerine!

Dragana Kosjerina uvek izgleda spektakularno
Dragana Kosjerina uvek izgleda spektakularnofoto: Instagram/printscreen

U svetu mode voditeljka Dragana Kosjerina (37) ističe se kao simbol besprekornog stila i istančanog ukusa. Njen modni izraz odiše jednostavnošću i sofisticiranošću.

 

Svakim svojim look-om uvek je prilagođena trenutku, bez obzira da li je reč o svečanim događajima ili opuštenim letnjim večerima.

 

Ovoga leta Dragana deli svoja tri ultimativna modna izbora koji svakoj dami omogućavaju da izgleda elegantno – bez obzira na budžet

 

1. Letnji šik "casual outfit" sa kombinezonom

 

 

Za dnevne aktivnosti ili opuštene večeri, kombinezon iz jednog dela lepe Dragane izbor je koji kombinuje udobnost i stil. Birajte jednobojne jumpsuit modele sa kaišem u struku koji ističe figuru, ili pak boemsku šik varijantu sa cvetnim uzorkom za dodatni letnji šarm. Ovaj komad savršen je za kombinovanje sa sandalama na blok pete i velikim sunčanim naočarama, koje doprinose čaroliji neodoljivog julskog izdanja.

 

 

2. Spoj tradicije i savremenog trenda

 

 

Pravi bum ovoga leta napravili su pleteni "co-ord" setovi, koji se podjednako dobro kombinuju sa slamnatim šeširom i sandalama na plaži i sa espadrilama na potpeticu i šik torbicom u izlaznim i večernjim varijantama.

 

Ležerna i ženstvena ova kombinacija posebno je tražena u beloj boji, pa nije ni čudo što se lepa voditeljka upravo opredelila za jedan takav model.

 

 

3. "Less is more"

 

 

Dragana Kosjerina neretko privuče pažnju svojim omiljenim – jednostavnim ali efektnim – izdanjem koje uključuje običnu belu majicu i trendi farmerke. Ova kombinacija dokazuje krilaticu "manje je više", naglašavajući klasičan stil i sofisticiranost. Sličan modni pristup viđen je nedavno i kod manekenke Kendal Džener na ulicama Pariza, što pokazuje univerzalnu privlačnost jednostavnog i modernog stila.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

 

Svojim besprekornim modnim ukusom Kosjerina iznova i iznova pokazuje da luksuzni stil nije nužno povezan sa skupim komadima. Uz ova tri ultimativna letnja stila, svaka dama može da postigne sofisticiranu eleganciju bez velikih finansijskih izdataka. Sledite njen primer i oslobodite svoju unutrašnju modnu ikonu ovog leta!

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ne kupujte da biste bacili!

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker