Elegancija u kanu

Sve oči na filmskom festivalu u Kanu su UPRTE U NJU: 3 modna izdanja Selene Gomez od kojih zastaje dah

0

Gde god da se pojavi pleni svojim izgledom, a svaki komad koji ponese postaje pravi hit među ljubiteljima mode širom sveta.

Selena Gomez pleni svojim jedinstvenim stilom na jugu Francuske
Selena Gomez pleni svojim jedinstvenim stilom na jugu Francuskefoto: EPA-EFE/ANDRE PAIN

Mlada glumica i pevačica Selena Gomez važi za jednu od najbolje odevenih žena u Holivudu, a svoj istančani modni ukus demonstrirala je na aktuelnom filmskom festivalu u Kanu gde promoviše svoj novi film 'Emilija Perez'.

 

 

3 najlepše haljine koje je Selena Gomez ponela na jugu Francuske

 

Za potrebe pres konferencije održane četvrtog dana festivala, mlada zvezda se opredelila za romantičnu kombinaciju jednobojnog krop-topa i odgovarajuće suknje cvetnog dezena, koje potpisuje modna kuća Balmejn.

 

 

Nešto kasnije tog dana, glumica je zasenila sve kada se na crvenom tepihu pojavila u svečanoj crno-beloj toaleti, koja nosi potpis modne kuće Iv Sen Loran. Ovo elegantno izdanje Selena je upotpunila raskošnim Bulgari nakitom.

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/ANDRE PAIN

 

Sledećeg dana, Gomezova se već odlučuje za nešto smeliju varijantu u vidu ženstvene, jarko crvene haljine koju je upotpunila čuvenim Kristijan Lubuten cipelama odgovarajuće nijanse. 

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/ANDRE PAIN

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Pomirenje Dženifer Lopez i Bena Afleka

makonda-tracker