iskrena je

Za vitku liniju nisu zaslužni treninzi: Jelena Rozga otkrila 6 tajni SAVRŠENOG izgleda

1

Pevačica je ispričala kako uspeva da održava besprekoran ten i savršen izgled. 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Jelena Rozga 23. avgusta proslavila je svoj 45. upravo na bini. Ona je zabavljala publiku u Leskovcu od kojih je dobila tortu, cveće i poklone. 

 

Pored neverovatnog talenta, specifične boje glasa, ona je poznata i po tome što je jedna od najnegovanijih žena na ovim prostorima. Sada je podelila male tajne dobrog izgleda. 

 

 

— Jako puno spavam, nikad ne konzumiram alkohol. Ja ne znam kakvog je ukusa vino i ostali ti proizvodi. Uglavnom pijem samo vodu, pre nekoliko godina sam izbacila gazirane sokove, prvenstveno zbog srca i štitne žlezde. Idem na masaže, lagane terapije i jako malo se šminkam — tvrdi Rozga.

 

Ona ima i besprekoran porcelanski ten po kojem je prepoznatljiva, a održava ga tako što izbegava sunčanje, iako je iz Splita. 

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Na sunce ne izlazim, ranije su me gledali kako sam tako bela, a iz Splita sam, ali navikli su se sada da sam to ja — kaže pevačica.

 

Nezaobilazna tema je i njena vitka linija, za koju nisu zaduženi naporni treninzi. 

 

Ne treniram, ali jako sam aktivna i energična, to me puno troši. Verovatno i genetika i klasičan balet kojim sam se bavila pre nego što sam počela da pevam u grupi "Magazin", pa mogu sebi sada da priuštim da posle svirke pojedem burek, popijem jogurt i legnem da spavam — sa osmehom ističe Jelena za "Prvu".

 

 

makonda-tracker