provereno i bez greške

Ani Vintur se NE BI DOPALO, ali njoj SAVRŠENO PRISTAJE: Marija Savrić Stamenić CRNIM AUTFITOM opčinila Beograd

0

Kad je stajling u pitanju Marija je pravi maher, kod nje se greške ne dešavaju 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka Marija Savić Stamenić godinama slovi za jednu od naših najzgodnijih dama.

 

Svojim šarmom i savršenom linijom izaziva oduševljenje gde god da se pojavi, a zbog smelih, a ipak tako smernih i pristojnih stajlinga postala je mnogim ženama modna inspiracija. 

 

Marija se sinoć pojavila na premijeri ruske komedije "Sluga 2" u kojoj Miloš Biković tumači glavnu ulogu. Ona je došla u društvu koleginice, takođe voditeljke Lijane Stanković, a obe dame bile su savršeno stilizovane.

 

Za ovu priliku Marije je odabrala potpuno crnu kombinaciju sačinjenu od uske haljine koja je pratila liniju tela sa dubokim šlicem s prednje stane koji je otkrivao njena kao izvajane noge i srcolikim izrezom koji je celoj kombinaciji dao dozu elegancije i romantike.

 

Preko haljine, ponovo, crni sako, a kao kruna cele kombinacije tu su, opet, crne čizme do kolena sa visokom štiklom, koje su modni must have već godinama i koje su savršen izbor kada želite da u prvi plan stavite noge. 

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

U više navrata imali smo priliku da čujemo od najpoznatije modne urednice, Ane Vintur, da se crno nikada ne nosi samo, tj da su crne kombinacije nešto što ona ne voli da vidi, već da uvek treba dodati upečatljive detalje, koji bi dali šarm tom stajlingu.

 

Iako se, pretpostavljamo, ova kombinacija njoj ne bi dopala, nema dileme da ju je Marija iznela sa puno samopouzdanja i da bi nezahvalno bilo reći da joj crno ne stoji savršeno. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Savršen stajling Aleksandre Radović

 

makonda-tracker