u božićnom šopingu

Ovako one nose OMRAŽENI VEČNI TREND! Dženifer Lopez i njena mama Gvadalupe ne igraju na sigurno kad je moda u pitanju

0

Dženifer Lopez i njena mama nosile su isti print kada su krenule u predbožićnu kupovinu.

Dženifer Lopez
foto: Jose Perez/Bauergriffin.com / ME / The Mega Agency / Profimedia

Dženifer Lopez priprema se za božićne i novogodišnje praznike, a njene modne i mejkap cake uvek je vredno usvojiti, jer je u pitanju diva od koje definitivno možemo mnogo toga naučiti.

 

Latino glumica i pevačica ovih dana je u centru pažnje zbog najavljenog filma koji će se baviti istorijatom njene ljubavi s Benom Aflekom, a dok ona govori javno o razlozima zbog kojih se njihova ljubav završila prvi put, čini se da je u sadašnjosti sve u najboljem redu s ovim parom.

 

Džej Lo i Ben otišli su u luksuznu robnu kuću Maksfild u zapadnom Holivudu kako bi kupili poklone pred praznike. Ipak, njih dvoje nisu bili sami već u društvu Gvadalupe Rodrigez, Dženiferine majke.

 

 

Kako je Džej Lo jedna od najbolje obučenih žena na svetu, ona zna da je za ovakve prilike najbolje biti ležeran, a njena mama i ona birale su kombinacije s identičnim uzorkom, koji je uvek trendi, ali i veoma omražen!

 

Naime, obe dame nosile su leopard print, koji već decenijama izaziva modne polemike, jer dok ga neki obožavaju, neki ga smatraju prevaziđenim i ne tako sofisticiranim.

 

Dok je Dženiferina mama nosila helanke s animal printom, Dženifer se odlučila za moćni mantil, koji je kombinovala sa crnim odevnim komadima.

 

Dženifer Lopez i Gvadalupe Rodrigez nose animal print
Dženifer Lopez i Gvadalupe Rodrigez nose animal printfoto: SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ipak, Dženifer pripada taboru žena koje ga obožavaju, a očito i njena mama!

 

Ono što je bitno zapamtiti kod nošenja animal printa jeste da je u jednostavnosti ključ, mada neke žene uspevaju da vrlo efektno nose animal printom s animal printom.

 

 

Bonus video:

 

makonda-tracker