SAVRŠENO ZA CRVENI TEPIH

Izdužuje liniju, čini da izgledate bar 10 kg mršavije: Haljina Penelope Kruz je prava magija koja VAJA ŽENSKO TELO

0

Savršen izbor za crveni tepih, ali i za bilo koju drugu svečanu priliku 

PENELOPE KRUZ OPČINILA LONDON
PENELOPE KRUZ OPČINILA LONDON foto: Cat Morley / Avalon / Profimedia

Na britanskoj premijeri filam "Ferari" koja je održana u ponedeljak na trgu Odeon u Londonu pojavio se veliki broj poznatih ličnosti iz različitih sfera života.

 

Poznata glumica Penelope Kruz privukla je uzdahe i poglede zbog prelepe odevne kombinacije koja je odisala elegancijom i prefinjenošću.

 

Za ovu priliku ona je odabrala crno-belu haljinu do poda sa izraženim dekolteom koji je bio prekriven crnim svetlucavim perlicama.  Višeslojna bela suknja imala je dizajn šarenog cveća, a donji deo je sezao do zemlje.

 

 

Uz ovu haljinu ona je savršeno uklopila crni bolero sa malim dugmićima koji se  zakopčavaju preko grudi, ali ga je ona nosila otkopčanog.Ceo stajling upotpunila je svetlucavim srebrnim minđušama sa draguljima. 

 

Penelope je pozirala pred okupljenim fotografima i tom prilikom se poslužila neobičnim, providnim kišobranom, koji ju je štitio od sitne kišice koja je padala.

 

1 / 5 Foto: Ash Knotek / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Zajedno sa njom na crvenom tepihu bili su i njena koleginica Šejlin Vudli koja je bila u jednostavnoj crnoj toaleti.

 

Šejlin, koja u filmu igra Linu Lardi, izgledala je šik u crnoj mini haljini sa dubokim dekolteom i apstraktnim puf rukavima. Ova haljina savršeno je istakla njenu figuru peščanog sata.

 

Američka glumica Šajlin je nosila crne hulahopke i odlučila se za par visokih potpetica u istoj boji kako bi dodala nekoliko centimetara svom stasu.

 

Bonus video:

 

Kako se nosi šal?

 

makonda-tracker