Sofisticirano & ŠIK

Tako božanstvena da joj ne trebaju ni štikle: Nina Nešković u MALOJ CRNOJ HALJINI NA JESENJI NAČIN očarala Novosađane

0

Jedna od najlepših srpskih glumica odabrala je jednostavan, a vrlo elegantan stajling za premijeru filma "Heroji Halijarda" u Novom Sadu

Nina Nešković i Branko Janković na novosadskoj premijeri filma 'Heroji Halijarda'
Nina Nešković i Branko Janković na novosadskoj premijeri filma "Heroji Halijarda"foto: Nemanja Nikolić

U Novom Sadu je juče održana premijera filma "Heroji Halijarda" Radoša Bajića, na kojoj se deo ekipe koja stoji iza ovog ostvarenja poklonio publici.


Među njima je bila i glumica Nina Nešković, koja u "Herojima" igra lik Milice Jović i koja je crvenim tepihom prošetala u vrlo trendi izdanju.


Glumica je, nakon što se na beogradskoj premijeri pojavila u elegantnoj kaput-haljini, za ovu priliku odabrala crnu mini-haljinu, vrlo atraktivan model koji se celom dužinom kopča rajsferšlusom.


Ninin izbor bila je jesenja haljina s dugačkim rukavima, a izgleda vrlo sofisticirano zahvaljujući efektnoj kragnici i puf-efektu na rukavima.

 

1 / 5 Foto: Nemanja Nikolić


Glumica je kombinovala ovaj komad s kratkim čizmama, i to modelom ravnog đona koji je pripijen uz nogu, a rezultat je praktično, jednostavno i veoma elegantna odevna kombinacija.

 

Nina Nešković, Branko Janković i Nela Mihailović na novosadskoj premijeri filma 'Heroji Halijarda'
Nina Nešković, Branko Janković i Nela Mihailović na novosadskoj premijeri filma "Heroji Halijarda"foto: Nemanja Nikolić

Nina Nešković jedna je od najzapaženijih mladih glumica na našoj sceni, a uz to što igra u pozorištu, proteklih godina smo je gledali u najpopularnijijm domaćim serijama, poput "Državnog službenika", "Jutro će promeniti sve", "Sinđelićima", "Preživeti Beograd", "Kalkanski krugovi"... Kako su mediji pisali, ona je odnedavno u vezi s glumcem Petrom Strugarom, s kojim se nedavno pojavila na finalnoj večeri 13. FEDIS-a i dodeli Zlatne antene.

 

BONUS VIDEO

Završena premijera "Heroji Halijarda"

 

makonda-tracker