efektno, a jednostavno

Na ruci blista prsten, a oko vrata ogrlica od 2.000 €: Jelena Đoković u izdanju kojem ni Ana Vintur ne bi našla zamerku

1

Čini se da iz dana u dan Jelena bira sve bolje odevne kombinacije zbog kojih postaje prava modna inspiracija 

Stajling Jece Đoković koji bi se dopao i Ani Vintur
Stajling Jece Đoković koji bi se dopao i Ani Vintur foto: Antonio Ahel/ATAImages

Supruga Novaka Đokovića Jelena Đoković neguje jednostavan stil i trudi se da uvek izgleda pristojno, ponekad elegantno, ponekad zavodljivo, a najčešće opušteno. Ipak, u zavnisnosti od prilike ona zna da zablista i čini se, upravo to čini danima. 

 

U proteklih nekoliko dana imali smo priliku da je vidimo u više različitih stajlinga, a onaj koji je ponela večeras učinio je da dobije veliki broj pohvala na društvenim mrežama.

 

Jelena je blistala u Beogradu na predavanju dr Matea Gubora, a društvo joj je pravio i suprug Novak Đoković.

 

 

Njih dvoje su zadovoljno pozirali pred objektivima fotografa, a nisu se libili ni da odgovore na pitanja brojnih okupljenih novinara. Ipak, to nije ono što je najviše privuklo pažnju medija.

 

Fokus je, reklo bi se, ove večeri bio na stajlingu Novaka Đokovića, ali ni na Jeleninu savršenu kombinaciju nismo mogli da ostanemo ravnodušni. Za ovu sprecijalnu priliku ona je ponela savršenu pensil suknju do pola lista sa diskretnim narandžastim prugama koje izdužuju liniju i čine da svaka žena izgleda vitkije.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Uz nju savršeno se uklopila majica bez rukava u istoj nijansi narandžaste boje koja je bila strukirana i imala je male džepove sa prednje strane. 

 

Pažnju je odmah privukao i prelep prsten koji je blistao na njenoj ruci, diskretna ogrlica oko vrata, za koju su ranije mediji pisali da košta 2.000 evra, kao i prelep sat čija je vrednost sigurno velika. Sve je upotpunila obućom koja je odraz damskog stila i elegancije - savršenim salonkama u krem boji sa srednje viskokom štiklom.

 

Prsten i sat Jelene Đoković izazvali su posebnu pažnju
Prsten i sat Jelene Đoković izazvali su posebnu pažnju foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Za ovaj stajling i najpoznatija modna urednica Ana Vintur siguro bi rekla bravo, jer je jasno da je nakada manje više i da odeća i nakit ne moraju da budu upadljivi i preskupi da bi bili efektni. 

 

Bonus video:

 

Kako je izgledao trenutak kad je Gudelj dao Anastasiji prsten pogledajte u videu koji sledi 

 

 

makonda-tracker