savršena

Romantična, nežna — i S DNA njenog ORMARA: Haljina kraljice Leticije koja je prikladna i za maturu, i za zrele dame

0

Kraljica Leticija za važan događaj u Granadi birala je suštu eleganciju!

španska kraljica leticija u granadi u haljini s potpisom karoline erera
španska kraljica leticija u granadi u haljini s potpisom karoline ererafoto: Ludovic MARIN / AFP / Profimedia

Španska kraljica Leticija bila je domaćica na trećem samitu Evropske političke zajednice u Granadi, a pokazala je zbog čega važi i za kraljicu stila.

 

Ovaj španski grad ugostio je brojne visoke evropske čelnike, a naravno da to nisu propustili kraljica i njen suprug, španski kralj Felipe VI.

 

S obzirom na to da je ovaj događaj veoma važan, očekivanja od španske kraljice bila su velika, a ona, kao po običaju, nikako nije razočarala! Ugostivši najveće političare, kraljica je sijala u starijoj, ali sjajnoj haljini.

 

Kraljica je još jednom pokazala koliko ima dobar ukus, ali i osećaj za sofisticiranost, pa se obukla u haljinu koju je nosila 2018. godine, s potpisom Karoline Erera. Ovaj model nosila je u Sjedinjenim Američkim Državama, a premda je ovakav dizajn nosila mnogo puta do sada, efekat je uvek fantastičan.

 

 

U pitanju je haljina koja naizgled deluje "dvostruko" i kao svojevrsni sloj crne, uske bluze bez rukava i suknje s volanima u beloj boji i s cvetnim printom. Haljina je midi-dužine, a istakla je kraljičine zategnute ruke, dok je suknja doprinela razigranosti i lepršavosti samog stajlinga, pa nije delovao strogo, uprkos prilici.

 

 

Uz ovu haljinu, fenomenalno su išle crne i provdine slingback cipele s potpisom Manola Blanika i klač torbica koju potpisuje španski brend Magrit

Kosu je stilizovala u visoki voluminozni rep, a ponela je i dijamantske minđuše. 

 

Bonus video

Haljina Sofije Riči

 

makonda-tracker