klasična elegancija

Gola ramena & zavodljivost na damski način: Ova haljina srpske glumice bi oduševila i Brižit Bardo

0

Na sinoćnoj dodeli nagrade Zlatna antena, šarmantna Nevena Nerandžić odnela je kući priznanje, a utisak je ostavila božanstvenim modnim izdanjem u stilu klasične francuske elegancije

Glumica Nevena Nerandžić na dodeli FEDIS nagrada
Glumica Nevena Nerandžić na dodeli FEDIS nagradafoto: Marija Mladjen/ATAImages

Na finalnoj večeri 13. Međunarodnog Festivala drama i serija FEDIS, organizovanoj u beogradskom Domu omladine, održana je i svečana dodela nagrada, koja je okupila veliki broj umetnika.


Među nagrađenima je bila i mlada glumica Nevena Nerandžić, za ulogu Koviljke u seriji "Branilac", koja je za ovu svečanu priliku pripremila poseban stajling.


Šarmantna glumica, koju smo gledali i u serijama "Nečista krv","Neki bolji ljudi", "Crna svadba" i drugim, odabrala je za dodelu Zlatne antene jednostavnu haljinu koja odiše klasičnom elegancijom.

 

Nevena se pojavila u crnoj toaleti ravno sečenog kroja, vrlo šik modelu koji otkriva ramena i ima duge rukave, što ga čini savršenim za jesenje večernje prilike.

 

1 / 6 Foto: Marija Mladjen/ATAImages

 

Ovaj model poznat je još i kao Bardot Off Shoulder, budući da je slične haljine i topove popularisala francuska glumica Brižit Bardo tokom šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog veka.


U pitanju je komad pripijen uz telo, koja ističe figuru i privlači pažnju na nenapadan način, a dok se za ležernije prilike i noćni provod obično biraju kraće varijante, za svečanosti su savršen izbor Bardot haljine maksi dužine.

 

Glumica Nevena Nerandžić na dodeli FEDIS nagrada
Glumica Nevena Nerandžić na dodeli FEDIS nagradafoto: Marija Mladjen/ATAImages

Upravo je takvu odabrala i Nevena Nerandžić, koja ju je kombinovala sa crnim salonkama tanke štikle i crnom tašnicom.

 

BONUS VIDEO

Realna priča

 

makonda-tracker