godine su samo broj

Nju su svi čekali i nije razočarala: Brena očarala u MAGIČNOM DISKO AUTFITU na Prijinom koncertu

2

Uz Aleksandru Prijović, glavna zvezda koncerta u Beogradu je svakako bila Lepa Brena.  

Lepa Brena je poptuno očarala na koncertu Aleksandre Prijović
Lepa Brena je poptuno očarala na koncertu Aleksandre Prijović foto: Antonio Ahel/ATA Images

Aleksandra Prijović je napravila pravi spektakl na koncertu u Beogradu, a njene haljine koje je odabrala za ovaj nastup su bile prava bajka. 

 

Među zvanicama bio je veliki broj poznatih ličnosti sa naše javne scene, pa tako i VIktor Živojinović koji je specijalno za ovaj Prijin nastup došao iz Amerike. 

 

Uz popularnu Priju glavna zvezda drugog dana bila je Lepa Brena. Našu čuvenu pevačicu su fotografi uslikali dok je pristizala i ulazila na koncert.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Čak su uspeli da naprave nekoliko njenih fotografija dok se oblačila u magični autfit koji je ponela večeras.  

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Pričalo se da je Brena isto veče imala zakazan koncert na drugom mestu, pa je nakon tog nastupa požurila kako bi stigla na nastup Aleksandre Prijović. 

 

Pa je zbog velike žurbe menjala autfit usput. Brena je za ovu priliku odabrala stajling sa dosta disko elemenata. Dole je imala plave pantalone koje su na jednoj nogavici bile potpuno šljokičaste, dok su na drugoj imale srebrne zvezdice.

 

Gore je imala običnu belu majicu, preko koje je obukla roze prsluk sa šljokicama, a kao šlag na tortu došao je dugački plavi mantil koji je bio potpuno u skladu sa pantalonama. 

 

Bonus video: 

 

 

 

  

 

makonda-tracker