božanstveno

Čizme iznad kolena, uska mini-haljina & Chanel torbica: Mina Milutinović u atraktivnom izdanju hipnotisala Beograd

0

Manekenka Mina Milutinović i njen suprug Nemanja Nedović zablistali su na koncertu Aleksandre Prijović.

Mina Milutinović i Nemanja Nedović
Mina Milutinović i Nemanja Nedovićfoto: Petar Aleksić

Sinoć je u beogradskoj Areni održan prvi od tri zakazana koncerta Aleksandre Prijović. 

 

Pevačica je koncert otvorila svojom prvom pesmom "Za nas kasno je" oduševivši sve svojom zlatnom kreacijom, a u publici su uz nju u sav glas pevale i brojne poznate ličnosti.

 

Među onima koji su došli da podrže mladu pevačicu, našli su se i Marija Mikić sa suprugom, Svetlana Ceca Ražnatović, Marija Šerifović, Dijana Đoković, a bilo je tu i sportista.

 

Aleksandrin venčani kum Miloš Teodosić se pojavio na koncertu u društvu bivšeg košarkaša Nenada Krstića, a da posluša Aleksandrine pesme uživo došao je i košarkaš Nemanja Nedović sa suprugom Minom Milutinović.

Košarkaš je za ovu priliku odabrao sportsko, ležerno izdanje.

 

Diorova bela majica" i šorts interesantnog dezena u sivim, crnim i maslinastozelenim nijansama savršeno su se uklopili uz crno-bele patike.

 

S druge strane, njegova supruga Mina Milutinović je na koncert došla u ženstvenom i seksepilnom izdanju pokazavši savršenu liniju samo nekoliko meseci nakon rođenja ćerkice Talije.

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Za ovu priliku Mina je obukla mini-haljinu koja je pratila liniju tela i istakla njen vitak stas, a preko je ogrnula dugački crni sako: basic modni komad koji možete da kombinujete uvek i u svakoj prilici.

 

I to nije sve, uz mini-haljinu u sivoj nijansi savršeno su se uklopile crne kožne čizme koje su bile upečatljive, jer su dosezale iznad kolena, a uz to su imale otvor na prednjoj strani.

Novopečeni roditelji Nemanja i Mina su zablistali na koncertu Aleksandre Prijović
Novopečeni roditelji Nemanja i Mina su zablistali na koncertu Aleksandre Prijovićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Ovo atraktivno modno izdanje zaokružila je i skupocena Chanel torbica, koja je bila minijaturna i imala dugačaj srebrni kaiš.

 

A za kraj, isfenirana frizura i šminka koja je u bronzanim nijansama naglašavala Minine oči, ali i nude karmin na usnama, bili su "završni potez" koji je upriličio ovo smelo, damsko i ženstveno izdanje mlade manekenke.

 

BONUS VIDEO

 

Aleksandra Prijović umalo pala na koncertu

 

 

makonda-tracker