tajna je u sitnicama

Metalik detalji za MODNU ČAROLIJU: Tamara Vučić u damskom izdanju pred kojim je Njujork uzdahnuo

3

Na prvi pogled jednostavna odevna kombinacija "začinjena" je metalik komadima koji su izdvojili prvu damu Srbije u grupi vrlo elegantnih žena

Tamara Vučić na 11. Godišnjem ručku prvih dama u NJujorku
Tamara Vučić na 11. Godišnjem ručku prvih dama u NJujorkufoto: Adela Loconte / Shutterstock Editorial / Profimedia

Tamara Vučić, prva dama Srbije, bila je jedna od gošći 11. Godišnjeg ručka prvih dama organizacije "Moda za razvoj", koji se održava na marginama 78. zasedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija.


Kako je istakla, tom prilikom se sastala s prvom damom Paragvaja Leticijom Okampos, prvom damom Albanije Armandom Begaj i prvom damom Кapo Verde Deborom Кaćiza Кarvaljo.


Tamara Vučić pozirala je zagrljena sa suprugama predsednika i premijera, a ponovo je ostavila utisak elegantnim izdanjem savršenim za ovakav događaj.

 

Za ovu priliku odabrala je svetlosivu kreaciju A-kroja, koja je još jedan primer modne jednostavnosti koja ostavlja odličan utisak zahvaljujući detaljima.

 

Tamara Vučić na 11. Godišnjem ručku prvih dama u NJujorku
Tamara Vučić na 11. Godišnjem ručku prvih dama u NJujorkufoto: Adela Loconte / Shutterstock Editorial / Profimedia

U pitanju je midi-haljina sečena u struku, koja ističe figuru satenskim pojasom, i odlično je spojena s klasičnim metalik salonkama srebrne boje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shared post on

Embed Instagram Post Code Generator


Prva dama Srbije opredelila se za model s drapiranim puf-rukavima, detaljem koji čini ovu toaletu efektnijom. Uz to je ponela veću metalik pismo-tašnu sive boje, koju krasi upečatljiv cvetni dezen.

 

BONUS VIDEO

Haljina koja menja boju

 

makonda-tracker