opčinila sve

Van dužnosti MOĆNO IZDANJE koje garantuje urban izgled: Kejt Midlton ima PRAKTIČAN jesenji stajling za SVE PRILIKE

0

Umesto klasičnog stila Kejt je pokazala da može da bude trendi i opuštena kad to prilika dozvoljava 

Ovu odevnu kombinaciju ćete odmah iskopirati
Ovu odevnu kombinaciju ćete odmah iskopirati foto: Dave Shopland / Shutterstock Editorial / Profimedia

Princeza Kejt Midlton pojavila se sa svojim suprugom princom Vilijamom tokom njegove posete Zapadnom Velsu pre nekoliko dana. Tom prilikom imali smo mogućnost da je vidimo u izdanju netipičnom za buduću kraljicu.

 

Za ovu neformalnu posetu Kejt je ponela opuštenu odevnu kombinaciju, koja je oduševila sve. Nakon mnogo klasičnih stajlinga, haljina, suknji i štili, Kejt se pojavila u farmerkama i patikama i svi su bili oduševljeni.

 

Nakon emotivne službe povodom prve godišnjice smrti kraljice Elizabete II u katedrali Svetog Davida, princ i princeza od Velsa uživali su u putovanju na lokalnu farmu morskih algi.

 

 

 

Kejt se ovog puta odlučila za maslinasto zelene cargo pantalone sa džepovima koje je uparila sa patikama poznatog brenda koji žene širom sveta obožavaju. 

 

Mnogi s nestrpljenjem isčekuju svaku priliku da princezu Kejt ugledaju u opuštenom izdanju poput ovog koje je nedavno nosila, ali za to se retko kada ukaže prilika. 

 

Ovim je pokazala da i ona voli lagani, kežual stil, a čini se da su njene pantalone i kaput trend koji će zavladati ulicama širom Evrope i šire ove jeseni.

 

1 / 5 Foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

 

Kraljevska porodica je na vrhu milenijumske generacije i radije se drži klasike, i retko kada se na bilo kom od njih mogu videti trendovi koje nosi Gen-Z. I to je reklo bi se normalno.

 

Kejt je farmerke sa uparila sa belom majicom i bež jesenjom parkom, jakonom koja je otporna na vetar i kišu, pa predstavlja komad koji je odlično imati u garderoberu čim krenu prvi jesenji dani. 

 

Kosu je zakačila u laganu punđu, a lagana dnevna šminka učinila je da izgleda sveže i spremno da sa svojim suprugom osvoji svet. Na ruci joj je blistao prelepi Garrard & Co Sapphire and Diamond verenički prsten, a na ušima alke izrađene od osamaestokaratnog zlata koje su savšeno upotpunille ceo izgled.

 

Čini se da je još jednom svojom jednostavnošću Kejt ostavila ceo svet bez daha. Kako se vama dopada ovo njeno street style izdanje? 

 

Bonus video:

 

Trik Kejt Midlton za fotografisanje 

 

 

 

 

makonda-tracker