vredi kupiti

Uz patike, baletanke, štikle - ma ide uz sve: Tamara Dragičević u zelenoj haljini koja se nosi i zimi i leti

0

Ovakav odevni komad možete kombinovati na sto različitih načina 

Tamara Dragičević haljinom oduševila Beograđanke
Tamara Dragičević haljinom oduševila Beograđanke foto: Instagram / tamaradragicevic

Jedna od najharizmatičnijih srpskih glumica, Tamara Dragičević postala je zbog svojih odevnih kombinacija omiljena među Srpkinjama.

 

Gotovo svakodnevno one pregledaju njene storije i postove na Instagramu kako bi na njima pronašli inspiraciju za neku od svojih budućih modnih izdanja.

 

Tamara je nedavno svoje pratioce obradovala jednom jednostavnom, a tako trendi kombinacijom, koja je savršena kako za tople letnje dane, tako i za one jesenje, nešto hladnije. 

 

 

Ovog puta, Tamara je ponela zelenu kariranu haljinu sa dubokim šlicem i kockastim izrezom koji ostaje neprevaziđen modni trend nekoliko sezona unazad.

 

U zavisnosti od toga uz šta je nosite ona vam može poslužiti kako komad koji nije samo za jednu sezonu. Ovog puta glumica ju je uparila sa kežual jaknom u zelenoj boji i patikama koje su takođe doprinele da glumica izgleda trendi i opušteno. 

 

Tamara Dragičević u hit haljini sezone
Tamara Dragičević u hit haljini sezone foto: Instagram / tamaradragicevic

 

Reč je o kariranom modelu haljine u različitim nijansama zelene, od svetlozelene do rezedo, i to o modelu vrlo tankih bretela. 

 

Ovakav model haljine ističe liniju i čini da svaka žena izgleda izazovno, privlačno, ali ne previše napadno. S obzirom da je Tamara tog dana išla sa sinom u šetnju čini se da je glumica napravila pravi izbor.

 

Bonus video:

 

Tamara Dragičević o svom životu 

 

 

 

makonda-tracker