kao na modnoj pisti

Lepeza rukavi, asimstrični volani i mnogo nabora koji VAJAJU LINIJU: Severina haljinom od 2.395 € zapalila REGION

0

Za kraj leta je ostavila SPEKTAKL u vidu autfita o kojem će se pričati godinama 

Razigranim izdanjem Severina očarala region
Razigranim izdanjem Severina očarala region foto: Instagram / severina

Popularna hrvatska pevačica Severina Vučković važi za jednu od najbolje obučenih žena na regionalnoj muzičkoj sceni. Osim po odličnom pevanju, Severinu mnogo ljudi voli i zbog njenog jednostavnog, ali upečatljivog stila oblačenja

 

Kako odmiču dani, na modnoj sceni, među poznatima polako se menjaju trendovi, a poslednje trzaje letnjih stajlinga imamo priliku da vidimo ovih dana.

 

Jedan od njih definitivno je i onaj koji je Seve ponela na jednom važnom medijskom događaju u Hrvatskoj.

 

 

Ovog puta izbor je pao na razigranu midi haljinu bebi plave boje sa razigranim volanima, koja doslovno vaja figuru. Poznato je da Severina obožava visoku modu i dizajnerske haljine, Severina je svoj najnoviji aksesoar pronašla kod belgijskog modnog dizajnera Driesa Van Notena.

 

Ovim izdanjem pevčica je pokazala kako se jednostavno može dobiti neverovatan utisak da ste na samoj nedelji mode u Milanu. Njena haljina sa četvrtastim dekolteom i naborima na rukavu u obliku lepeze učinila je da izgleda spektakularno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Asimetrični lepezasti volani su postavljeni na drugu stranu od struka naniže. Haljina će svakako podeliti ljubitelje mode - i dok će se mnogi oduševiti na prvi pogled, drugi, skloniji modnoj klasici, neće biti oduševljeni.

 

Haljinu, čija je puna cena 2.395 evra, ali je na sniženju prodata za 1.676 evra, pevačica je kombinovala sa jednom od najpopularnijih sandala ove sezone – jednostavnim belim modelom sa tankim naramenicama i kvadratnom prednjom stranom.

 

Minimalističke sandale su jedan od onih modela koji se mogu nositi celo leto, ali i početkom jeseni, pa i nekoliko sezona. Stajling je upotpunila klasičnom Dior damskom torbom i zagladila raspuštenu kosu.

 

Bonus video:

 

Kako je Severina izgledala na jednom od nastupa pogledajte u videu koji sledi 

 

 

makonda-tracker