wow efekat

Mala crna haljina stvorena za ZAVODNICE: Jedna od najlepših srpskih glumica protresla crveni tepih šik izdanjem

0

Na premijeri filma "Pored tebe" jedna od najzapaženijih bila je popularna glumica koja nikada ne razočara stilom

Glumica Isidora Simijonović na premijeri filma 'pored tebe'
Glumica Isidora Simijonović na premijeri filma "pored tebe"foto: M.A./ATAImages

Mini-haljina kojom je jedna od najlepših srpskih glumica očarala Beograđane

U Beogradu je sinoć održana premijera filma "Pored tebe" režisera Stevana Filipovića, dugo iščekivani nastavak njegovog hita "Pored mene" iz 2015. godine.


Nakon što je ovo ostvarenje imalo svetsku premijeru na 70. Filmskom festivalu u Puli, od juče su imali priliku da ga vide i stanovnici naše zemlje, a u filmu čija se radnja odvija za vreme pandemije virusa korona imamo priliku da gledamo Minu Nikolić, Branislava Trifunovića, Nikolu Rakočevića, slavnu britansku glumicu Mirijam Margolis i mnoge druge.


Među mladim glumica koji su zaigrali u "Pored tebe" je i Isidora Simijonović, jedna od najpopularnijih u svojoj generaciji, koju smo gledali u serijama "Jutro će promeniti sve", "Ubice mog oca", "Porodica", "Vreme zla"...

 

Isidora je na premijeri prošetala crvenim tepihom i privukla mnogo pažnje, a u tom joj je pomoglo jedno od njenih najlepših modnih izdanja otkad je znamo.

 

1 / 6 Foto: M.A./ATAImages


Glumica je, naime, za ovu priliku odabrala šik mini-haljinu crne boje, a u pitanju je vrlo upečatljiv model koji samo na prvi pogled deluje već viđeno. Njen izbor bila je kreacija sa čamac-izrezom i dugim i blago zvonastim rukavima, koja prati liniju tela i ističe njenu vitku figuru, a porub je pripijen uz noge i talasast.

 

Glumica Isidora Simijonović na premijeri filma 'Pored tebe' reditelja Stevana Filipovića
Glumica Isidora Simijonović na premijeri filma "Pored tebe" reditelja Stevana Filipovićafoto: M.A./ATAImages

Jednostavno i elegantno izdanje Isidora je upotpunila klasičnim crnim salonkama s visokim štiklama i crnom tašnicom, a posebnu notu letnjeg stila daju efektne krupne alke.

 

BONUS VIDEO

Premijera filma "Pored tebe"

 

 

makonda-tracker