wow!

Ko je NAJBOLJE OBUČENA žena u Jordanu? Kraljica Ranija i princeza Radžva u modnom okršaju gde pobedu odnosi KOMAD OD 40E

0

Jordanska kraljica Ranija i supruga njenog sina našle su se u modnom okršaju, a obe su fenomenalno stiizovane

kraljica ranija i princeza radžva al saifa opravdano su na vrhu liste kada su u pitanju modni izbori
kraljica ranija i princeza radžva al saifa opravdano su na vrhu liste kada su u pitanju modni izborifoto: Balkis Press/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Jordanska kraljica Ranija već godinama važi za jednu od najbolje obučenih žena sa svih dvorova sveta, a poznata je po svojim besprekornim autfitima koji spajaju i elegantno i urbano u isto vreme.

 

Ona je proslavila 53. rođendan u krugu najmilijih, a tim povodom na svom Instagramu podelila nekoliko fotografija s porodičnog okupljanja. Međutim, nije samo ona bila stilizovana za desetku, već i njena snaha, princeza Radžva.

 

Zahvaljujem srećnim zvezdama za svakoga od vas! Vaše Veličanstvo, moja porodica i svi divni Jordanci, učinili ste da se osećam zaista posebno — napisala je na Instagramu Ranija, uz fotografije svoje porodice.

 

I za svoj rođendan birala je trendi stajling s dozom ležernosti.

 

 

Ovog puta, izbor je pao na Khaite pantalone s visokim strukom i trapez krojem, sa upečatljivim detaljima sa strane. Uz njih je ponela i kratku belu jaknu brenda Off White i to uklopila s plavom 3.1. Phillipa Lim torbicom.

 

Ni princeza Radžva, supruga Ranijinog sina Al Huseina bin Abdulaha II, jordanskog prestolonaslednika, nije zaostajala u pogledu urbanog stajlinga za svekrvom.

 

 

Dobro shvativši kakav je stil njene svekrve, Radžva je ponela kombinezon poznatog španskog brenda, koji se može naći u prodaji za 39,95 evra, ali ga je ukombinovala sa Dior kaišem i smaragdnozelenim minđušama, s potpisom brenda Insignia jewellery.

 

Ovim putem je pokazala da fantastično uklapa street style sa luksuznim modnim brendovima, ali i da kraljevski stil uklopi sa ličnim modnim ukusom.

 

 

Sve u svemu, obe su stilizovane besprekorno!

 

Bonus video

Recept za pogačice kraljice Elizabete

 

makonda-tracker