dopada li se vama?

Samo prve večeri smo je videli TRIPUT: Ovo je najpopularnija haljina na Festivalu u Veneciji 2023.

0

Još uvek nema naznaka koji će film odneti Zlatnog lava, ali možemo da naslutimo koja toaleta će biti najčešće viđana na 80. Mostri

Španska glumica Milena Smit stiže na Mostru
Španska glumica Milena Smit stiže na Mostrufoto: MAX MONTINGELLI / SGP / Profimedia

https://www.profimedia.rs/0801591896

Međunarodni filmski festival u Veneciji zvanično je počeo, a već smo imali priliku da vidimo brojna elegantna izdanja koja će ostati upamćena (uključujući i našu očaravajuću Milenu Radulović!).


Potrudile su se slavne dame da pronađu najinteresantnije primerke visoke mode iz novijih kolekcija, ali iako su prošla tek dva festivalska dana – znamo koja će haljina biti najpopularnija na 80. Mostri.


Naime, već prve večeri, tri dame prošetale su crvenim tepihom u identičnoj kreaciji!

 

Koliko god to zaljubljenicama u modu bilo neprijatno na ovakvim događajima, sve tri su blistale, iznele istu haljinu na svoje načine i ostavile sjajan utisak.


U pitanju je toaleta modne kuće Saint Laurent, iz pre-fall kolekcije za 2023. godinu – haljina duga do poda, koja ima dramatičan srcoliki dekolte i drapirane rukave preko laktova, spojene sa strukturisanim gornjim delom.

 


Reč je o look-u broj 50 iz ove kolekcije, koji su italijanska poslovna žena Kristina Fogaci i još jedna gošća ponele baš onako kako je i predstavljeno na reviji: uz jednu narukvicu na zglobu, smele viseće minđuše i klasični crveni ruž.

Španska glumica Milena Smit bila je jedina od njih koja je sve začinila ogrlicom, a odabrala je čoker od roze zlata i s krupnim crvenim kamenom, što je odstupanje i od trenda nenošenja ogrlica koji proteklih godina dominira crvenim tepihom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milena Smit (@milenasmitm)


Inače, za ovu toaletu potrebno je izdvojiti čak 6.800 dolara, a ne bi nas iznenadilo da je vidimo bar još nekoliko puta na ovogodišnjem Festivalu u Veneciji.

 

BONUS VIDEO

Kineska nošnja u Veneciji

 

 

makonda-tracker