kraljica jednostavnosti

Želeće je mnoge, a obući – RETKE: Haljina za veče udvoje zbog koje svi pričaju o izabranici čuvenog glumca

0

Svakim svojim pojavljivanjem popularna manekenka ostavlja utisak, ali ovo je jedna od najjednostavnijih i istovremeno najefektnijih koje smo videli u poslednje vreme

Džejson Stejtam i Rouzi Hantington-Vajtli od 2010. godine je u vezi i, potom, vabračnoj zajednici s Rouzi-Hantington Vajtli
Džejson Stejtam i Rouzi Hantington-Vajtli od 2010. godine je u vezi i, potom, vabračnoj zajednici s Rouzi-Hantington Vajtlifoto: Will / Goff Photos / Profimedia

Engleska manekenka Rouzi Hantington-Vajtli jedna je od poznatih lepotica koja je vrlo elegantna u svakoj prilici, pa je njen stil za svaki dan ili za ternutke kada ne očekuje paparace uvek besprekoran.


Ona je tako izgledala i pre nekoliko večeri, kada je u Los Anđelesu viđena u društvu životnog saputnika i poznatog glumca Džejsona Stejtama.


Rouzi i Džejson izašli su u poznati restoran "Frenki" na Beverli hilsu, a dok je holivudski superstar nosio maslinaste pantalone i majicu kratkih rukava, njegova supruga izgledala je spremno za crveni tepih.

 

Manekenka je ponela vrlo trendi knitwear komad, dugačku rolka-haljinu modne kuće Saint Laurent, lagani letnji model čija cena iznosi skoro 3.000 dolara.

 

Rouzi je odabrala haljinu koja se opisuje kao "druga koža" jer je pripijena uz telo, pa ističe svaki njegov milimetar i definitivno nije za one koji su nesigurni.

 

1 / 5 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia


Supruga Džejsona Stejtama kombinovala je ovaj otmeni model dugih rukava i boje mesa s pink Aquazzura sandalama s visokim štiklama i plišanom clutch tašnom brenda Hunting Season.

 

BONUS VIDEO

Smart casual izdanje Ane Ivanović

 

makonda-tracker