barbie

Dodaju ili skrivaju obline – po potrebi: Čarobne farmerke zbog koje je pola Menhetna okretalo za čuvenom lepoticom

0

Inspirisana "barbi stilom", ali na potpuno drugačiji način nego što smo viđali u poslednje vreme, manekenka je ostavila sjajan utisak

Emili Ratajkovski u NJujorku
Emili Ratajkovski u NJujorkufoto: Robert O'Neil / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Iako i te kako ume da nas oduševi svojim elegantnim modnim izdanjima, manekenka Emili Ratajkovski u poslednje vreme često se pojavljuje u jednostavnim i praktičnim street style kombinacijama.


One su obično vrlo efektne i savršene za dan u gradu i obavljanje svakodnevnih obaveza, a Emili posebno rado nosi spoj patika i farmerki.


Pre nekoliko dana, popularna lepotica viđena je u Njujorku dok je izlazila iz jednog restorana nakon doručka, a tom prilikom pokazala je autfit koji vam može poslužiti kao modna inspiracija za ovaj deo godine.

 

Emili je pored paparaca prošetala u spoju crnog topa i farmerki, ali iako su oba komada jednostavna – definitivno nisu svakidašnji!


Očito inspirisana stilom početka dvehiljaditih, manekenka je odabrala kratku majicu bez rukava koju krasi natpis "Loyal" (odana).

 

Emili Ratajkovski u svetloroze farmerkama NJujorku
Emili Ratajkovski u svetloroze farmerkama NJujorkufoto: Robert O'Neil / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Emili je ponela pantalone od džinsa ravnog kroja, nešto plići model koji ističe njen ravan stomak, a reč je o farmerkama koje padaju uz nogu i odličan su izbor bez obzira na građu.

 

Ako želite da delujete popunjenije, one stvaraju takav utisak, a ako biste da sakrijete koji kilogram – i za to su dobra ideja jer nisu pripijene.

 

Manekenka Emili Ratajkovski u Njujorku
Manekenka Emili Ratajkovski u Njujorkufoto: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Poseban utisak ostavljaju svojom svetloroze bojom, koja je apsolutni hit ove sezone zahvaljujući trendu barbiecore, a obično se odeća ove nijanse nosi s belom obućom i svetlijim tašnama. Zato je Emili sve upotpunila klasičnim belim patikama za svaki dan i bež Prada torbicom od napa kože i pokazala da već viđeno ne mora da bude dosadno.

 

 

BONUS VIDEO

Svetlucave cipele koje su viralne na mrežama 

 

makonda-tracker