savršena

Til, cirkoni & HOLIVUDSKI glamur: Pobednička haljina zbog koje je celom Sarajevu na usnama bilo ime Nine Janković

0

Glumica Nina Janković osvojila je Srce Sarajeva na filmskom festivalu, a nagradu je primila lepa kao boginja

nina janković osvojila je nagradu na sarajevo film festivalu za ulogu u seriji 'mama i tata se igraju rata'
nina janković osvojila je nagradu na sarajevo film festivalu za ulogu u seriji "mama i tata se igraju rata"foto: Nemanja Nikolić

Glumci, reditelji i scenaristi regiona sjatili su se u Sarajevo, gde je zvanično otvoren Sarajevo Film Festival, manifestacija koja okuplja najveća imena domaćeg glumišta, u borbi za nagrade i priznanja, što će trajati do 18. avgusta.

 

Crvenim tepihom već su prodefilovala slavna imena i naše najveće lepotice, među njima i Anđela Jovanović, koja predstavlja novu seriju "Frust", kao i Jovana Stojiljković, koja je osvojila nagradu "Srce Sarajeva" za ulogu Vere Pešić u seriji "Vera".

 

Još jedna lepotica koja je osvojila "Srce Sarajeva" na ovom filmskom festivalu jeste prelepa Nina Janković Dičić, koja je priznanjem ovenčana za glavnu ulogu u seriji "Mama i tata se igraju rata".

 

Nina je nagradu primila s velikim osmehom na licu, a na sarajevskom crvenom tepihu društvo joj je pravio suprug Mateja Dičić, s kojim ima sina Vukašina i ćerku Ivanku.

 

Dramska umetnica plenila je harizmom i prirodnom lepotom, a birala je suvu eleganciju. Nina je ponela crnu haljinu koju krase domninantni detalji od tipa na rukavima, srcoliki dekolte, vrtoglavi izrez, kao i brojne šljokice koje su dodale efekat glamura. Nina je uz nju obula crne otvorene sandale, a šminkom je naglasila svoje plavi oči, dok je za frizuru birala lagane holivudske talase.

 

1 / 5 Foto: Nemanja Nikolić

 

Podsetimo, u nedelju su dodeljena priznanja za najbolje u kategoriji serija, a nagrađene su serije "Mama i tata se igraju rata" Gordana Kičića, kao i serija bosanske produkcije "Kotlina". Oba ostvarenja ponela su po šest priznanja, a nagrađeni su i protagonisti serija "Vera" Nedeljka Kovačića, kao i "Zlatni dečko" Ognjena Jankovića.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by gordankicic (@gordankicic)

 

Bonus video

Dodeljene nagrade za najbolje serije na Sarajevo Film Festivalu:

 

makonda-tracker