inspiracija

Ili ih obožavate ili – PREZIRETE: Ana Ivanović u neobičnim cipelama o kojima svako ima mišljenje

0

Popularna teniserka Ana Ivanović briljira kada prilika zahteva eleganciju, a sad je ponela neobičan spoj i vrlo nesvakidašnju obuću

Ana Ivanović uvek je savršeno doterana
Ana Ivanović uvek je savršeno doteranafoto: Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Srpska teniserka Ana Ivanović oduvek je bila devojka od stila, a još dok je nastupala na turnirima širom sveta oduševljavala je svojim izdanjima u raznim situacija.


Uvek odevena u skladu s prilikom, uvek svedena, a ipak efektna, Ana nepogrešivo bira trendi komade koji se uklapaju i u klasični stil. Upravo su takve neobične cipele koje je ponela pre nekoliko dana.


Ana nije otkrila gde se nalazi, a pozirala je ispred kuće u prekrasnoj prirodi i napisala:


Poziram na modnom snimanju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)


Ona je za ovu priliku odabrala šik stajling koji čine tamne farmerke ravnih nogavica i svetloplava košulja šireg kroja, a najveći utisak ostavlja njena obuća – nesvakidašnje bele cipele koje definitivno nisu po svačijem ukusu.


Anin izbor su salonke, ali vrlo retro model u stilu osamdesetih godina prošlog veka. Ona se odlučila za cipele tanke i niske štikle, dok je špicasti vrh salonki produžen i dodatno izražen, pa stopalo izgleda duže.

 

Takođe, ovaj model cipela ne prekriva samo prste, kao klasične salonke, a ima jednostavan i vrlo otmen dizajn.

 

ana ivanović ne pravi modne greške
ana ivanović ne pravi modne greškefoto: Instagram / Anaivanovic


Takvi modeli su vrlo popularni u poslednje vreme, naročito u kombinaciji sa otvorenom petom, odnosno u slingback stilu, ali spadaju i u one koji nisu po svačijem ukusu – ili su obožavani ili ih ne biste ni slučajno obuli.

 

 

BONUS VIDEO

Šta doručkuje Ana Ivanović?

 

makonda-tracker