belo, belo, belo!

Kao MAGIJOM sužava struk, nosi se već DECENIJAMA: Moćni stajling Aleksandre Prijović za veče u Guči

0

Jedna od najpopularnijih pevačica Aleksandra Prijović uvek ima interesantan, a elegantan stajling za sve prilike

aleksandra prijović birala je belu eleganciju za dane u guči
aleksandra prijović birala je belu eleganciju za dane u gučifoto: M.M./ATAImages

Pevačica Aleksandra Prijović već godinama je jedna od najpopularnijih na našoj estradi, a u poslednje vreme aktuelna je gotovo svakog dana zbog nekog novog dešavanja: od pucnjave u klubu u kom je pevala, pa do toga da je zaprošena na nastupu.

 

Sada je na red došao njen nastup na Predsaborskim danima u Guči, a pevačica je pred brojnom publikom blistala u stajlingu koji odiše klasičnom poslovnom elegancijom.

 

Supruga Filipa Živojinovića birala je belo odelo jednostavnog kroja za Predsaborske dane, a iako monohromatski, ovaj stajling je bio pun pogodak.

Sako i pantalone u čisto beloj boji pomalo su oversized kroja, a Aleksandra je odlučila da stajling obogati detaljem koji joj je izvajao figuru: kaišem u braon boji.

 

Stegnut kaiš oko struka magično ga sužava, pa je to dobar trik za sve one žene koje na taj način žele da ga vizuelno stanje, što Priji, doduše, i nije potrebno, s obzirom na to da ima savršenu liniju.

 

1 / 5 Foto: M.M./ATAImages

 

Tu je i decentan nakit koji sve upotpunjuje, a što se tiče šminke, birala je da naglasi oči smokey eyes tehnikom, dok se opredelila za ranvo isfeniranu kosu.

 

Bonus video

Aleksandra Prijović: Bolje mi je kod Kineza nego u Dioru

 

makonda-tracker