perfektan stil

Ketrin Zita Džouns nosi NEODOLJIVO SLIČNU: Kraljica Leticija u idealnoj haljini za letnji dan na Balearima

0

Leticija, španska kraljica, nosila je za prijem na Balearskim ostrvima prelepu haljinu pristupačnog španskog brenda.

kraljica leticija uvek ima modnu ideju za vrele letnje dane
kraljica leticija uvek ima modnu ideju za vrele letnje danefoto: R. del Campo / Goff Photos / Profimedia

Španska kraljica Leticija ponela je još jednu čarobnu modnu kombinaciju koja je kao stvorena za letnje dane i pokazala zašto je uvek uspešna modna inspiracija i mlađim devojkama i zrelijim ženama širom sveta.

 

Kraljica i njen suprug, španski kralj Felipe održali su tradicionalnu svečanu večeru na Balearskim ostrvima u velelepnoj palati u Palmi de Majorka.

 

Za ovu posebnu priliku, Leticija od Španije ponela je još jedan stajling poznatog španskog brenda, koji je pristupačan i kod nas, a nedavno smo videli i Ketrin Zitu Džons u sličnom modelu.

 

Leticija se opredelila za ženstvenu plavo-belu haljinu sa printom na kome se mešaju motivi cveća i životinja, a u pitanju je maksi-kroj, ali na senzualan način, sa spuštenim naramenicama i volanima na obodu suknje.

 

prelepa elegantna haljina kraljice leticije koju je nosila na balearskim ostrvima
prelepa elegantna haljina kraljice leticije koju je nosila na balearskim ostrvimafoto: R. del Campo / Goff Photos / Profimedia

 

Uz nju je kombinovala svoju omiljenu obuću, espadrile, a u pitanju je model u beloj boji s visokom platformom, koji potpisuje brend koji obožava, Magrit Shoes.

 

 

Ovaj letnji stajling začinila je glamuroznim zlatnim minđušama s visećim zvezdicama u koje su ugravirani dijamanti iz zlatare Isabel Guarch.

 

Sličnom haljinom oduševila nas je i Ketrin Zita Džouns, a ona je svoj model nosila na odmoru u Portofinu, na kom je bila sa suprugom Majklom Daglasom.

 

ketrin zita džouns u plavo-beloj haljini sa majklom daglasom
ketrin zita džouns u plavo-beloj haljini sa majklom daglasomfoto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bonus video

Italijanska moda:

 

makonda-tracker