barbi izdanje na njen način

JOŠ LEPŠA nego venčanica, ali — u BARBI STILU! Glamurozna haljina Aleksandre Prijović s kojom bi mogla i na crveni tepih

0

Popularna pevačica Aleksandra Prijović pokazala je kako izgleda u elegantnoj Barbi haljini nalik na venčanicu i rezultat je spektakl!

aleksandra prijović ima idealnu glam haljinu za elegantne prilike
aleksandra prijović ima idealnu glam haljinu za elegantne prilikefoto: Ana Paunković

"Barbi groznica" zavladala je svetom nakon filma o Barbiki, koju je odglumila Margo Robi, a to se "prelilo" i na svet mode, pa je, logično, najpopularnija boja sezone definitivno ružičasta!

 

Nakon brojnih Barbi stajlinga, bilo u roze haljinama, bilo u roze odelima, što je demonstrirala Ana Ivanović, na red je došao i roze stajling koji nam je donela jedna od najpopularnijih domaćih mladih pevačica, Aleksandra Prijović Živojinović.

 

 

Popularna pevačica, kada ne nastupa, uglavnom bira opuštene i kežual stajlinge, ali za prilike poput proslava ili snimanja spotova, tačno zna da ubode pravo u metu glamurom!

 

Ovog puta je na Instagramu isplivao njen video-snimak, na kome pozira u veličanstvenoj haljini roze boje, koja odiše seksepilom, u stilu prave moderne princeze. 

 

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

U pitanju je duga haljina, ali dekoltirana, na bretele i sa izazovnim i vrtoglavim šlicem, koji haljini za modernu princezu daje notu seksepila, pa je tako spojila bukvalno sve u jednom stajlingu.

 

 

Uz ovakvu haljinu, Aleksandra je nosila elegantnu punđu, pa je sve naličilo na stajling za venčanje, zbog čega je jedna pratiteljka na Instagramu rekla da pevačica "izgleda lepše nego na svom venčanju".

 

— Naša Barbi, — Prelepa — samo su neki od komentara koji su upućeni popularnoj Priji.

 

Bonus video

Aleksandra Prijović peva na slavlju Đokovića:

 

makonda-tracker