neodoljiva

Toliko je prijatna da je pevačica odmah otišla po još jednu - u drugoj boji: Nina Badrić u šik izdanju zapalila primorje

0

Letnje vrućine su u jeku, a najlepše haljine se nose baš sada 

Haljine kojima je Nina Badrić zapalila Split
Haljine kojima je Nina Badrić zapalila Splitfoto: Instagram / badrich

Svake godine različiti modeli haljina preplave ulice gradova čim krene lepo, toplo vreme. Ni ova sezona nije izuzetak, a sudeći prema onom što nose naše poznate dame, one od prirodnih materijala i jednostavnih krojeva, su must have. 

 

Nina Badrić je jedna od onih žena kojima je udobnost često na prvom mestu. Ona voli onu odeću koja miluje njeno telo i čini da se, bez obzira na spoljašnje temperature, u njima oseća prijatno.

 

Jednu takvu Nina je ponela nedavno u sivoj, a samo nekoliko dana kasnije i u kajsija boji. U pitanju je haljina poznatog hrvatskog brenda sa resama maksi dužine. 

 

 

Ninina haljina je istovremeno spoj elegancije, jer je spuštena na jedno rame, pa odaje i dozu seksepila, a s druge strane kroj je takav da je možete nositi i uz patike tokom lagane večernje šetnje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

Rese, koje prate liniju celog tela daju čik izgled i čine da ovaj model bude idealan za žene svih godina. U njemu ćete se i sa  20, 30 i 40 osećati savršeno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

U prvoj kombinaciji Nina je ovu savršenu haljinu u sivoj boji nosila uz omiljene rimljanke, sandale u zlatnoj boji, koje se pertlaju oko noge, dok je u drugom haljinu kombinovala sa slamenim šeširom čime je postigla pravi letnjih wow efekat. 

 

Ova haljina odličan je izbor za tople dane, jer osim što je lagana, pamuk dozvoljava koži da diše, a dužina će sprečiti sunčeve zrake da oštete vašu kožu.

 

Dakle, za posao, izlazak, šoping ili plažu - haljina Nine Badriće je idealan izbor. 

 

Nina Badrić je dala podršku Sari Jo, ali je takođe i progovorila o problemima sa čovekom koji ju je progonio. Detaljnije pogledajte u videu.

 

Bonus video:

 

 

makonda-tracker