fantastično

Na prvi pogled NEOBIČNO, a na drugi SUVA MOĆ! Omiljeni stajling Jelene Tomašević možete da kopirate od marta do oktobra

0

Pevačica Jelena Tomašević u trendi i ženstvenoj kombinacij sa primesom "rokerskog" stila.

Jelena Tomašević na nastupu u Botaničkoj bašti 'Jevremovac'
Jelena Tomašević na nastupu u Botaničkoj bašti "Jevremovac"foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Pevačica Jelena Tomašević jedna je od najtraženijih pevačica na ovim prostorima koja je osim po svom raskošnom glasu, poznata i po besprekornom stilu.

 

Njene odevne kombinacije uvek odišu ženstvenošću i elegantnošću, a to nam je pokazala i sinoć na nastupu u Botaničkoj bašti Jevremovac.


Ona je za ovu priliku odabrala korset-haljinu čija je osnova bila u nude boji, a a preko je imala floralne motive od čipke u prljavoj beloj boji što je doprinelo savršenom kontrastu bojaa.

 

Haljina je u gornjem delu bila ustručena, a taj efekat je još više naglašavao tanki crni kožni pojas koji je dodatno istakao Jelenin tanak struk.

Donji deo haljine se širio u A kroj što ovaj model čini idealnim za dame koje možda žele da sakriju eventualni višak kilograma u predelu butina ili stomaka.

 

Budući da je veče bilo prohladno i ne tako toplo kao što smo navikli u proteklom periodu, Jelena Tomašević je preko haljine obukla crop crnu kožnu jaknu koja je celoj kombinaciji dodala malo "rokerski" efekat.

1 / 5 Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Možda vam se na prvi pogled kombinacija kožne jakne i elegantne haljine čini neobičnom, ali kada pogledate malo bolje, shvatićete da je trendi i praktično, a pre svega rezultira besprekornom odevnom kombinacijom.

 

Ovaj stajling Jelena je zaokružila crnim cipelama sa potpeticom, a aksesoare je svela na minimum, pa smo tako mogli da vidimo samo orkugle minđuše koje su pevačici još više istakle lice, a fantastično su se slagale uz visoki i zaglađen konjski rep koji je pevačica odabrala za ovu priliku.

Mejkap je bio u bojama bronze i breskve, sa malo naglašenijim i tamnijim senkama u predelu očiju.

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić
Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

I ovo nije prvi put da Jelena Tomašević kombinuje haljinu sa kožnom jaknom i postiže vrhunski efekat.

 

Na neki način, ovaj spoj je postao deo njenog omiljenog stajlinga kada želi da izgleda elegantno, ali ne previše.

 

BONUS VIDEO

 

Jelena Tomašević na koncertu Andree Bočelija u Dubaiju

 

 

makonda-tracker