savršen izbor

Izdužuju nogu, čine da izgledate mršavije: Sandale koje koštaju 2.000 dinara, a obožavaju ih žene širom sveta

0

I za svaki dan i za specijalne prilike 

Ovaj model sandala morate imati ovog leta
Ovaj model sandala morate imati ovog leta foto: Look Studio/Shutterstock

Omiljena obuća mnogih dama tokom leta definitivno su sandale. U raznim bojama, sa štiklom, ravne, s potpeticama ili bez njih, žene ih naprosto obožavaju.

 

U moru raznih modela postoje one koje su idealne za žene nešto nižeg rasta, jer pomažu da noga izgleda duže, a samim tim i elegantnije i lepše.

 

Jedan od favorita ove sezone jesu casual sandale sa vezicama koje se "penju" uz nogu, jer čine da se vizuelno postigne vitkiji i izduženiji izgled noge. One su savrešene uz suknje i haljine svih dužina, a mnogi se odlučuju da ih nose i na šortseve, koji su neizostavi deo letnjeg ormara.

 

 

Nije iznenađujuće ni to da su sandale na pertlanje postale ikone čak i među slavnim ličnostima. Svake godine ikone stila iz celog sveta sa ponosom prikazuju ovaj model sandala, a u zavisnosti od boja i dezena, prilagođavaju ih za svečane prilike ili kao deo uličnog stila.

 

Među njima su Kloi i Kajli Džener, koje obožavaju ovaj model sandala u crnoj boji i sa visokim štiklama. Vezice se od članaka penju uz nogu stvarajući seksi izgled.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elodie (@elodie)

 

Odlika koja je ove cipele nesumnjivo učinila neodoljivim je efekat izduživanja i mršavljenja noge, stvarajući utisak izuzetne vitkosti. To se uspešno postiže tankim i omotačkim pertlama koje senzualno naglašavaju ženstvenu siluetu nogu.

 

Možete ih pronaći u nekoliko modela, od niskih do visokih potpetica ili kao obožavane najudobnije ravne sandale. Jedno je sigurno, koji god dizajn da izaberete, jednostavno ne možete pogrešiti sa cipelama na pertle!

 

Ukoliko volite najudobnije, a za mnoge najružnije sandale na svetu, evo saveta kako da ih nosite i budete maksimalno u trendu:

 

Bonus video:

 

 

makonda-tracker