prelepo!

Ni Ana Ivanović nije odolela BARBI TRENDU! Poslovni stajling u boji sezone koju nikad ne nosi (ali joj stoji perfektno)

0

Ana Ivanović ima modni ukus za desetku, a sada je spojila svoj prepoznatljiv poslovni stil sa Barbi trendovima

ana ivanović retko kada nosi odeću u ružičastoj nijansi
ana ivanović retko kada nosi odeću u ružičastoj nijansifoto: Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Novi film "Barbi" zaludeo je doslovno čitav svet, a modne ideje iz filma uveliko su se prelile u najveće trendove ovog leta. 

 

Naravno, kad je u pitanju boja, nedvosmisleno je ovo leto obeležila ružičasta boja, boja koja se uvek vezuje za Barbike, a sada su svi hit komadi leta, od haljina do kupaćih kostima i aksesoara, logično, pink!

 

Ne čudi što su poznate dame pohrlile da svoj ormar obogate odećom, obućom i svim mogućim aksesoarima u ovim nijansama, ali neke koje ranije nisu tako često nosile roze boju odlučile su da to promene i isprate "Barbi trend".

 

Njima se pridružila i Ana Ivanović, koju zaista retko kada viđamo u ružičastim stajlinzima, a ona je odlučila da preokrene modnu igricu i pokaže nam kako to izgleda kada odabere all pink outfit.

 

Ana je na svom Instagramu podelila utiske sa večeri u okviru BRAKS ženske mreže, na kojoj je pričala o modi, svojoj sportskoj karijeri i onome što joj je važno u životu.

 

Za ovakvu priliku, naravno, vodila je računa kakav stil će birati, a poslovni autfit začinila je nežnim i romantičnim tonovima koji su učinili da izgleda besprekorno, kao i uvek.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Ana se odlučila za monohromatski pink stil, a ponela je košulju i pantalone od laganog materijala; uz ovako jarku nijansu ide i decentna šminka, a Ana je ostala verna svom prirodnom stilu.

 

Kako vam se dopada Barbi trend na Anin poslovni način?

 

BONUS VIDEO

Šta doručkuje Ana Ivanović:

 

 

makonda-tracker