efektna i prefinjena

Gola haljina koja laska ženskom telu: Severina u haljini RIZIČNE BOJE koja podiže samopouzdanje

0

Inspirisana letom Severina je još jednom uspela da pobere sve simpatije modnih kritičara 

Žuta haljina Severime koja miluje telo i ističe liniju
Žuta haljina Severime koja miluje telo i ističe liniju foto: Instagram / Severina

Vrele letnje dane teško je izdržati i u hladovini, pod klimom i u rashlađenim prostorijama, a zamislite tek da treba da zabavljate publiku uz đuskanje i energiju koja pršti na podijumu.

 

Upravo zbog toga, Severina za sebe tokom leta bira najlaganije komade garderobe, koji će učiniti da se njeno telo nesmetano kreće i u kojim joj sigurno neće biti vrućina. 

 

Severina je poznata po neverovatnoj energiji, ali i odličnom stilu. Mnogo puta do sad je bila prava modna inspiracija ženama širom regiona i ponovo je uspela da napravi - bum.

 

 

Na nedavno održanom koncertu, Seve je ponela haljinu koja miluje telo, hladi i čini da se u njoj osećate kao da nemate ništa na sebi. Ovog puta izbor čuvene pevačice pao je na midi haljinu wrap modela u svetložutoj boji od satena.

 

To je jedan od bezvremenskih i omiljenih komada ženske garderobe, kako zbog nepretenciozne elegancije i udobnosti koju nudi, tako i zbog činjenice da laska svakoj ženskoj silueti.

 

Wrap haljine ne podležu sezonskim trendovima i svake sezone one pripadaju aktuelnim kolekcijama modnih brendova.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Žuta je jedna od najefektnijih boja, koja je iz godine u godinu apsolutni modni hit. Žuto ostaje, samo se manjaju nijanse, koje idu od jarko preko zlatnožute ili zagasite senf žute, pa sve do takozvane kanarinac i oker žute. Nema nijanse koju u proteklih nekoliko godina nismo videli kod svetskih dizajnera. 

 

Uz ovu savršenu haljinu Severina je ponedla sandale u srebrnoj boji s visokom potpeticom i decentnim nakitom. Naravno, to nije jedina efektna haljina u njenoj garderobi, a neke od modela koje je dosad nosila razgledajte u galeriji.

 

1 / 11 Foto: Instagram / Severina

 

Severina je pre nekoliko godina bila u centru pažnje zbog intimnog video snimka, ali nije jedina pevačica o kojoj se u ovom kontekstu govorilo. O kome su se još pričale priče pogledajte u videu koji sledi. 

 

 

Bonus video:

 

makonda-tracker