uvek trendi!

Idealan za žene s manjim grudima: Kupaći kostim Eve Longorije koji je američki Vog nazvao BEZVREMENSKIM

0

Eva Longorija u Marbelji u trendi jednodelnom kupaćem kostimu

Eva Longorija uživa na odmoru u Marbelji s porodicom
Eva Longorija uživa na odmoru u Marbelji s porodicomfoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Glumica i verovatno najpoznatija očajna domaćica, Eva Longorija, otputovala je na odmor sa suprugom i sinom Santjagom u sunčanu Marbelju, luksuzno letovalište u Španiji.

 

Ona je pre nekoliko dana uslikana u Marbelji na jednom događaju u Barbi izdanju, čime je pokazala da je i ona deo ružičaste groznice koja trese čitav svet i Srbiju, a, kako prenose strani mediji, Eva i njen suprug Hoze Baston kupuju raskošno imanje u Andaluziji. 

 

 

I dok spaja lepo i korisno, Eva uživa na plaži, u suncu i odmoru i prekraćuje vreme u sunčanju i kupanju.

 

Ona je uslikana na plaži u Marbelji u jarkoj i upečatljivoj kombinaciji kojom je dominirao njen kupaći kostim, koji je sjajno naglasio njen preplanuli ten.

Naime, Eva je ponela jednodelni kupaći kostim u žutoj boji, australijskog luksuznog brenda Myra Swim, čije linije uglavnom krase minimalistički modeli.

 

eva longorija uživala je u marbelji
eva longorija uživala je u marbeljifoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Eva je ponela nešto stariji model, iz 2020. godine, a u pitanju je model Dias, s dubokim V-izrezom, koji je fenomenalan za žene manjih grudi.

 

Zanimljivo je da je baš leta 2020. godine ovaj kupaći nahvalio američki Vog, pa ga je nazvao i bezvremenskim modelom koji će se nositi sezonama. Eva je zato i uložila novac u ovaj kupaći, a moći će da ga nosi i naredno leto, i ono tamo...

 

američki vog nahvalio je ovaj kupaći
američki vog nahvalio je ovaj kupaćifoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ukombinovala ga je s oversized košuljom u istoj boji, kao i japankama u boji kože, sunčanim naočarima i zlatnim nakitom. Ipak, najlepši detalj bio je Evin sin Santjago, s kojim se ona mazila na plaži i nežno ga ljubila.

 

BONUS VIDEO

Kako izgleda trening Eve Longorije:

 

makonda-tracker